WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Romek

1,23 mln widzów „Gliniarzy 14” w Polsacie

Romek Czw Mar 30, 2023 1:08 pm

ten serial byłby jeszcze lepszy jagby skupili się tylko na proewadzonych sprawach a życie prywatne poszło w odstawkę
Awatar użytkownika
Mirek

Re: 1,23 mln widzów „Gliniarzy 14” w Polsacie

Mirek Czw Mar 30, 2023 1:14 pm

Ja proponuję by do obsady dołączyła jeszcze Doda - nowa gwiazdka polsatu.
Awatar użytkownika
pawellaska

pawellaska Czw Mar 30, 2023 2:49 pm

Super sa .Chyba każdy sezon ma 60odcinkw poza 1 gdzie chyba bylo 55 odcinków.
Awatar użytkownika
ppp

ppp Czw Mar 30, 2023 10:48 pm

Że też tylu Polaków ogląda taki chłam. Telewizje typu TVN, TVN7, Polsat, TV4 dawno już zeszły na psy za sprawą tych paradokumentów.
Awatar użytkownika
Bert

Bert Pią Mar 31, 2023 10:34 am

Nikt o zdrowym umyśle nie ogląda takich głupich Para gniotów dla pustych Ameb
Awatar użytkownika
Jerzy

Jerzy Czw Kwi 06, 2023 6:38 pm

Od kilku lat oglądam serial TV Gliniarze. Od jakiegoś czasu o sądziliście nową detektyw Olgę Lipską. Zabierzcie ja jak najszybciej. Psuje nastroje widzów. Jest zarozumiała, agresywna i nie da się spokojnie obejrzeć filmu. Jest niewypolem, który reżyser obsadził i scenarzysta powinien wprowadzić istotne poprawki. W imieniu własnym i moich znajomych, wnoszę o zmianę aktorki.
Awatar użytkownika
Jerzy

Jerzy Czw Kwi 06, 2023 6:38 pm

Od kilku lat oglądam serial TV Gliniarze. Od jakiegoś czasu o sądziliście nową detektyw Olgę Lipską. Zabierzcie ja jak najszybciej. Psuje nastroje widzów. Jest zarozumiała, agresywna i nie da się spokojnie obejrzeć filmu. Jest niewypolem, który reżyser obsadził i scenarzysta powinien wprowadzić istotne poprawki. W imieniu własnym i moich znajomych, wnoszę o zmianę aktorki.
Awatar użytkownika
Jerzy

Jerzy Czw Kwi 06, 2023 6:41 pm

Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości