WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Elwira

1,68 mln widzów ogląda codziennie homilie Jana Pawła II w TVP1 w TVP Polonia

Elwira Sob Kwi 01, 2023 7:31 am

Nie myślałam, że dożyję czasów w których obecna TVP jest bardziej agresywna, nieobiektywna i zakłamana w porównaniu do TVP z czasów PRLu.
Awatar użytkownika
Mikolaj

Re: 1,68 mln widzów ogląda codziennie homilie Jana Pawła II w TVP1 w TVP Polonia

Mikolaj Sob Kwi 01, 2023 8:23 am

Gotowanie na ekranie czy inny Doradca Smaku miałby zbliżony wynik w takim osadzeniu w ramówce TVP1.
Awatar użytkownika
Grochek

Re: 1,68 mln widzów ogląda codziennie homilie Jana Pawła II w TVP1 w TVP Polonia

Grochek Sob Kwi 01, 2023 11:20 am

Nic się nie da ukrywali wszystko razem TVP i TVP INFO gdy kurskiego nie ma
Awatar użytkownika
Groszek

Groszek Sob Kwi 01, 2023 11:21 am

prima aprilis uwaga
Awatar użytkownika
Trollu

Trollu Sob Kwi 01, 2023 11:49 am

"Elwira" napisał(a): Nie myślałam, że dożyję czasów w których obecna TVP jest bardziej agresywna, nieobiektywna i zakłamana w porównaniu do TVP z czasów PRLu.

Nie myślałem że trolle będą hejtować TVP!
Awatar użytkownika
3/10

3/10 Sob Kwi 01, 2023 11:49 am

"Mikolaj" napisał(a): Gotowanie na ekranie czy inny Doradca Smaku miałby zbliżony wynik w takim osadzeniu w ramówce TVP1.

Nikogo nie interesuje co oglądacie!
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Sob Kwi 01, 2023 2:28 pm

1.7m wierzy w niewinności tej postaci... szok
Awatar użytkownika
Nat

Nat Sob Kwi 01, 2023 6:34 pm

Jak na 38 milionowy Kraj i 99% zasięg TVP d**y nie urywa
Awatar użytkownika
Dekielek

Dekielek Sob Kwi 01, 2023 9:20 pm

"Nat" napisał(a): Jak na 38 milionowy Kraj i 99% zasięg TVP d**y nie urywa

Porównaj do 8mld ludzi.
Awatar użytkownika
jak wielu

jak wielu Sob Kwi 01, 2023 9:52 pm

"Elwira" napisał(a): Nie myślałam, że dożyję czasów w których obecna TVP jest bardziej agresywna, nieobiektywna i zakłamana w porównaniu do TVP z czasów PRLu.

Zostałaś zaprogramowana przez specjalistów z tvn. To profesjonaliści, nie masz z nimi żadnych szans.
Awatar użytkownika
rt77

rt77 Sob Kwi 01, 2023 9:54 pm

"Trollu" napisał(a):

Nie myślałem że trolle będą hejtować TVP!

A ja nie jestem zdziwiony. Praca, jak każda inna. Władymir płaci i wymaga.
Awatar użytkownika
zet

zet Sob Kwi 01, 2023 9:56 pm

"2PaC" napisał(a): 1.7m wierzy w niewinności tej postaci... szok

Znacznie mniej wierzy w ten sbecki filmik, który stwarza pozory „autentycznego dziennikarstwa”.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości