WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ulkiks

1,71 mln widzów SuperHit Festiwal 2023. Hitami kabarety

Ulkiks Wto Maj 30, 2023 6:53 am

Uuu spadeczek, ciekawe czy Pan Dyrekor wyciagnie wobec siebie konsekwencje 🙂 Czy tylko tam szaraków wycinają 🙂
Awatar użytkownika
kolis

Re: 1,71 mln widzów SuperHit Festiwal 2023. Hitami kabarety

kolis Wto Maj 30, 2023 7:13 am

"Ulkiks" napisał(a): Uuu spadeczek, ciekawe czy Pan Dyrekor wyciagnie wobec siebie konsekwencje 🙂 Czy tylko tam szaraków wycinają 🙂

Akurat Nina robiła festiwal, a nie Edward. A oglądalność co roku spada w tv
Awatar użytkownika
Ulkiks

Ulkiks Wto Maj 30, 2023 7:18 am

Jako widz ja to rozumiem. Tylko w takim razie po co zmieniać inne programy? NND miał zwyżkę, a prowadzącej podziękowano
Awatar użytkownika
Wieśniak

Wieśniak Wto Maj 30, 2023 7:53 am

członkini rady nadzorczej Polsatu, a wcześniej dyrektor

To co, płeć Nina zmieniła?

A kabaret dno, z 5 minut wytrzymałem, cały czas o bzykaniu, łącznie z próbą zapakowania od tyłu na stole, obrzydliwe.
Awatar użytkownika
Hanys

Hanys Wto Maj 30, 2023 7:57 am

Kabarety? Połowa to było nieporozumienie i to totalne. Nawet ci, z najwyższej półki się zbytnio nie postarali.
Ocena końcowa. 2+ czyli 2 z klasy i + za odwagę.
Smutne, ale prawdziwe. Niestety
Awatar użytkownika
gosc

gosc Wto Maj 30, 2023 9:47 am

To był festiwal? To były zapowiedzi prezenterów, wręczanie nagród i reklamy przerywane piosnekami. W piątek i sobotę przestaliśmy oglądać. W niedzielę w miarę oglądaliśmy kabarety, Przekleństwa polskie znamy, nie musimy ich słuchać ze sceny. Każdy kabaret zajmwoał się tą rakiet=ą w lesie - nuda. Wyłączyliśmy się na "występie" Dańca. Reszty nie oglądaliśmy.
Awatar użytkownika
mike

mike Wto Maj 30, 2023 10:24 am

Pierwszy raz kabarety udało mi się obejrzeć z nagrania w ciągu 15 minut bo nie było co oglądać.
Awatar użytkownika
Bert

Bert Wto Maj 30, 2023 11:24 am

Toż to Wielka Klapa wyszła ha ha bo ileż można słuchać z Playbacku puszczanej muzyki ???
Awatar użytkownika
Widz

Widz Wto Maj 30, 2023 2:25 pm

Dajcie spokój co to był za kabaret. Robert Górski i scena na stole poziom żenady Max. Wójcik udający galę Bokserską tragedia. Prowadzące szkoda słów. Daniec chyba zakończył karierę tym występem. Jedynie Kryszak się obronił. Może następnym razem warto wziąć dobrego reżysera? Beata Harasimowicz miała chyba wtedy wolne.
Awatar użytkownika
marcin

marcin Wto Maj 30, 2023 3:52 pm

Spoko, poziom był niezły, zwłaszcza kabaretów. Zresztą może się śmiałem, bo byłem już po kilku Perłach?
Awatar użytkownika
xm

xm Wto Maj 30, 2023 9:01 pm

Muzycznie tak sobie, ale denne kabarety z najwyższą oglądalnością. Dla tego kraju nie ma już ratunku.
Awatar użytkownika
Karo

Karo Wto Maj 30, 2023 9:26 pm

Beata. Uspokój się. Drzwi w Polsacie zamknięte nadal:))))
Awatar użytkownika
KK

KK Wto Maj 30, 2023 10:25 pm

"Karo" napisał(a): Beata. Uspokój się. Drzwi w Polsacie zamknięte nadal:))))

Hahahaha, to samo pomyślałem jak przeczytałem ten komentarz o Harasimowicz. Becia, to se nevrati, serio. Inwestuj w porannego rogala, tam wycisnęłąś oglądalność na poziomie 4 tysięcy widzów przecie. Tak pisały media właśnie.
Awatar użytkownika
gość

gość Wto Maj 30, 2023 10:30 pm

"Widz" napisał(a): Dajcie spokój co to był za kabaret. Robert Górski i scena na stole poziom żenady Max. Wójcik udający galę Bokserską tragedia. Prowadzące szkoda słów. Daniec chyba zakończył karierę tym występem. Jedynie Kryszak się obronił. Może następnym razem warto wziąć dobrego reżysera? Beata Harasimowicz miała chyba wtedy wolne.

Dziwie się, że Miszczak jeszcze nie wyczesał z rynku tego giganta reżyserii. :) Na pewno oglądał Przystanek radość niedopuszczony do emisji, Ekler który miał pozamiatać Ucho prezesa i na deser poranny rogal. Becia, odbierz od Miszczaka. On dzwoni, tylko z zastrzeżonego.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Wto Maj 30, 2023 10:44 pm

Polsat SuperHit Festiwal bardzo niesprawiedliwy.
Zabrakło m.in.: Kwiat Jabłoni, Vito Bambino, sanah.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości