WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Znafca

148 tys. widzów nowego codziennego programu „Raport” w Polsat News

Znafca Sob Sty 16, 2021 8:49 am

Ten "Raport" to książkowy przykład na nieudolność managerów. Twórcy tego dzieła zupełnie nie znają się na telewizji. To książkowy przykład jak bardzo Polsat potrafi coś spiep..yć. Szkoda że WirtualneMedia nie podają wyników oglądalności Polsat News w analogicznym okresie rok do roku z przed powstania tego magazynu.
Awatar użytkownika
Hejka

Re: 148 tys. widzów nowego codziennego programu „Raport” w Polsat News

Hejka Sob Sty 16, 2021 9:16 am

Nowych programów i formatów nie buduje się z dnia na dzień, to są lata pracy i walki o widza. To bardzo fajny i zdolny zespół z dużym potencjałem.
Awatar użytkownika
dp

dp Sob Sty 16, 2021 12:57 pm

Trochę macie nieaktualne informacje co do prowadzących
Awatar użytkownika
Adam

Adam Sob Sty 16, 2021 3:48 pm

"Hejka" napisał(a): Nowych programów i formatów nie buduje się z dnia na dzień, to są lata pracy i walki o widza. To bardzo fajny i zdolny zespół z dużym potencjałem.
Jeśli "nowy format" obniża średnią oglądalność kanału trzykrotnie, to raczej jest czas na zdjęcie go z anteny a nie "budowanie oglądalności" i "walki o widza" którego właśnie straciliście.
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Nie Sty 17, 2021 3:07 pm

Tego badziewnego programu nie idzie oglądać ,myślą że te tematy które poruszają to wielce interesujące ,na siłę szukają sensacji tam gdzie tego nie ma ,ten program to Dno .
Awatar użytkownika
michał

michał Nie Sty 17, 2021 4:10 pm

Szumne zapowiedzi zapowiadały naprawdę coś fajnego. Kilka razy obejrzałem i niestety zawiodłem się, bo ten program jest po prostu nudny. Wolałem już Interwencję, która była wcześniej
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości