WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Telewizja

40 tys. podpisów pod petycją o powrót „Warto rozmawiać” do TVP. Jan Pospieszalski: jest mi dobrze bez telewizji

Telewizja Sob Paź 15, 2022 7:50 am

Jest nam dobrze bez pospieszalskiego.
Awatar użytkownika
asa

Re: 40 tys. podpisów pod petycją o powrót „Warto rozmawiać” do TVP. Jan Pospieszalski: jest mi dobrze bez telewizji

asa Sob Paź 15, 2022 8:05 am

A nam jest dobrze bez ciebie kolaborancie
Awatar użytkownika
jest mi dobrze bez TVP

Re: 40 tys. podpisów pod petycją o powrót „Warto rozmawiać” do TVP. Jan Pospieszalski: jest mi dobrze bez telewizji

jest mi dobrze bez TVP Sob Paź 15, 2022 10:05 am

I tak trzymać!
Awatar użytkownika
Teleman

Teleman Sob Paź 15, 2022 11:19 am

Chłop chyba myśli że jest gwiazdą i ktoś traktuje go serio bo pod jakaś "petycja" podpisało się 40 tys świrów .
Awatar użytkownika
seba

seba Sob Paź 15, 2022 11:37 am

skoro jemu dobrze bez TVP to po co to zmieniać?
kilka razy dane mi było zobaczyć ten program i po kilku chwilach przełączałem
Awatar użytkownika
fgh

fgh Sob Paź 15, 2022 12:50 pm

To nie chodzi o tematy które pan Pospieszalski porusza bo to kwestia gustu ale, że robi to w sposób amatorski. Jego programy są nudne i nawet jeśli ktoś interesuje się daną tematyką to usypia na stojąco.
Awatar użytkownika
Awadrt

Awadrt Sob Paź 15, 2022 1:23 pm

To już jest szur do sześcianu. Nie do odratowania.
Awatar użytkownika
lemingoza to szuria

lemingoza to szuria Sob Paź 15, 2022 1:49 pm

"Awadrt" napisał(a): To już jest szur do sześcianu. Nie do odratowania.

Dla mnie SZURniętym jest ktoś kto bez namysłu idzie brać ósmą dawkę nie do końca przebadanego preparatu tylko dlatego że zorganizowano na niego modę w kupionych mediach.
Awatar użytkownika
Iryk

Iryk Sob Paź 15, 2022 2:52 pm

masakraaa co on gada TVP więcej kłamie że oglądać nie idzie
Awatar użytkownika
henryk

henryk Sob Paź 15, 2022 4:40 pm

Niech nie wraca, sam nakręca te listy, bo "nie chcem ale musze". Cwany lisek.
Awatar użytkownika
nie, nie i nie

nie, nie i nie Sob Paź 15, 2022 4:43 pm

Niech te banialuki opowiada rodzinie i znajomym królika i starczy.
Awatar użytkownika
flikst

flikst Sob Paź 15, 2022 9:37 pm

"lemingoza to szuria" napisał(a): Dla mnie SZURniętym jest ktoś kto bez namysłu idzie brać ósmą dawkę nie do końca przebadanego preparatu tylko dlatego że zorganizowano na niego modę w kupionych mediach.

Masz całkowitą rację.
Szczepionki, dzięki którym wiele groźnych chorób wyeliminowano z życia publicznego, to zwykły szwindel obliczony na naciągnięcie ludzi na kasę.
Zwłaszcza te dawane bezpłatnie.
No i moda wykreowana przez telewizje śniadaniowe.
Awatar użytkownika
seba

seba Sob Paź 15, 2022 10:39 pm

"flikst" napisał(a):
"lemingoza to szuria" napisał(a): Dla mnie SZURniętym jest ktoś kto bez namysłu idzie brać ósmą dawkę nie do końca przebadanego preparatu tylko dlatego że zorganizowano na niego modę w kupionych mediach.

Masz całkowitą rację.
Szczepionki, dzięki którym wiele groźnych chorób wyeliminowano z życia publicznego, to zwykły szwindel obliczony na naciągnięcie ludzi na kasę.

większość się nie zaszczepiła a pandemia się skończyła?
przypadek?
co roku na grypę miliony chorują, dzieki Putinowi media mają inny temat
Awatar użytkownika
Zygmunt

Zygmunt Nie Paź 16, 2022 1:26 pm

"flikst" napisał(a):

Masz całkowitą rację.

Nie myl chorób z sezonową grypą.
Lepiej hartować organizm niż złudna szczepionka, zwłaszcza, że nie chroni ona przed zachorowaniem.
Gdyby nie obowiązek w pracy to sam bym się nie zaszczepił tak jak większość służby zdrowia.
Jak już lekarze się buntowali przeciwko przymusowym szczepieniom to masz odpowiedź.
Awatar użytkownika
firek

firek Nie Paź 16, 2022 6:31 pm

"Zygmunt" napisał(a): lepiej hartować organizm niż złudna szczepionka, zwłaszcza, że nie chroni ona przed zachorowaniem.

Bezmyślny tłuku, czy w ogóle rozumiesz jak działa szczepionka czy zamiast na biologii w podstawówce służyłeś do mszy?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 15 gości