WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
.

429 zł miesięcznie za wszystkie czołowe serwisy streamingowe w Polsce. Rocznie ponad 5 tys. zł

. Nie Paź 01, 2023 10:45 am

Na bezrobociu lub na L4 to tak bo normalnie kiedy to oglądać...
Awatar użytkownika
dixx

Re: 429 zł miesięcznie za wszystkie czołowe serwisy streamingowe w Polsce. Rocznie ponad 5 tys. zł

dixx Nie Paź 01, 2023 11:16 am

Tylko po co wszystkie jak część powtarza się wszędzie. Ja biorę jeden na dwa trzy miesiące, oglądam wszystko co mnie interesuje ivpozniej rezygnuje i przechodzę na inny. Nielogiczne jest branie wszystkich na raz.
Awatar użytkownika
Anonim M

Re: 429 zł miesięcznie za wszystkie czołowe serwisy streamingowe w Polsce. Rocznie ponad 5 tys. zł

Anonim M Nie Paź 01, 2023 12:17 pm

Ja mam jeden I mi w zupełności wystarczy i tak oglądam kiedy mogę najczęściej na weekend .
Awatar użytkownika
Klusikiki

Klusikiki Nie Paź 01, 2023 1:53 pm

Mi wystarczy Canal+
Awatar użytkownika
Aneta

Aneta Nie Paź 01, 2023 2:28 pm

Jakby darmo dawali to bym nie oglądała.
Awatar użytkownika
Treści

Treści Nie Paź 01, 2023 3:22 pm

Paradoksalnie nadal jest mnóstwo filmów/seriali i innych treści, które są niedostępne w Polsce :-(
Awatar użytkownika
Anna Nickowska

Anna Nickowska Nie Paź 01, 2023 3:43 pm

>> Paradoksalnie nadal jest mnóstwo filmów/seriali i innych treści, które są niedostępne w Polsce

Czy słyszałeś(aś) o torrentach?
Awatar użytkownika
Ogarnij się

Ogarnij się Nie Paź 01, 2023 5:40 pm

"Anna Nickowska" napisał(a): >> Paradoksalnie nadal jest mnóstwo filmów/seriali i innych treści, które są niedostępne w Polsce

Czy słyszałeś(aś) o torrentach?

To jest profesjonalny portal zajmujący się tematyką mediów. Mówimy o legalnym dostępie, a nie jakimś pokątnym piractwie. Pomyliłeś serwisy.
Awatar użytkownika
Ada

Ada Nie Paź 01, 2023 5:43 pm

Można też kupić na miesiąc, obejrzeć co się chce i anulować :) Nie znam nikogo kto by kupował z miesiąca na miesiąc kilka subskrypcji, a jak już to kupuje jako konto Rodzina i płaci 1/4 abonamentu
Awatar użytkownika
Ogarnięta

Ogarnięta Nie Paź 01, 2023 8:41 pm

>> To jest profesjonalny portal zajmujący się tematyką mediów. Mówimy o legalnym dostępie, a nie jakimś pokątnym piractwie. Pomyliłeś
>> serwisy.

Można się obawiać, że nie wiesz co to są torrenty. Rzeczywiście lepiej tego nie tykaj.
Awatar użytkownika
mike

mike Nie Paź 01, 2023 11:39 pm

Dla kogo ta informacja? Ten kto ma 428,95 zł miesięcznie na oglądanie strimingu to zwykle i tak by z tego nie korzystał bo musi zarabiać kasę, a nie lipić się w kolorowe obrazki w TV.
Awatar użytkownika
Do nieogarniętej piratki

Do nieogarniętej piratki Pon Paź 02, 2023 8:06 am

@Ogarnięta: Uciekaj na Pudelka lub TikToczka z takim poziomem dyskusji
Awatar użytkownika
Ogarnięta

Ogarnięta Wto Paź 03, 2023 1:09 pm

>> Do nieogarniętej piratki
>> @Ogarnięta: Uciekaj na Pudelka lub TikToczka z takim poziomem dyskusji

Co za mertoryczna, grzeczna i elegancka odpowiedź.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości