WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nobody

76 tys. widzów pierwszego serialu Stopklatki „To nie ze mną”. Czy będzie drugi sezon?

Nobody Nie Sty 01, 2023 11:34 am

Z opisu serialu wynika, że to serial o niczym. Rozumiem, że w Polsce brak jest błyskotliwych scenarzystów ale przynajmniej stacja powinna dać jakikolwiek wciągający opis.
Awatar użytkownika
goutt

Re: 76 tys. widzów pierwszego serialu Stopklatki „To nie ze mną”. Czy będzie drugi sezon?

goutt Nie Sty 01, 2023 12:05 pm

76 tyś. ! Na mecz żużlowy przychodzi więcej. Ktoś znowu dał się nabrać
Awatar użytkownika
Mgr z MBA

Re: 76 tys. widzów pierwszego serialu Stopklatki „To nie ze mną”. Czy będzie drugi sezon?

Mgr z MBA Nie Sty 01, 2023 5:56 pm

Scenarzystka M jak miłość - oczekiwaliście niesamowitego oryginalnego serialu będacego wydarzeniem roku i przyciagajácym tłumy widzów ? Ehhh
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Nie Sty 01, 2023 7:26 pm

Sympatyczna, bezpretensjonalna produkcja. Na niedzielne popołudnie. Niespecjalnie oryginalna, broni się przede wszystkim udaną obsadą i pogodnym klimatem. Obecnie nadaje ją Kino Polska, Tak to jest z niszowymi kanałami, oryginalne produkcje zwrócą się tam dopiero po pewnym czasie. Ale nie warto tego serialu zabijać po 12 odcinkach. Nie warto.
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Nie Sty 01, 2023 7:27 pm

"Nobody" napisał(a): Z opisu serialu wynika, że to serial o niczym. Rozumiem, że w Polsce brak jest błyskotliwych scenarzystów ale przynajmniej stacja powinna dać jakikolwiek wciągający opis.
Z podpisu wynika, że jesteś nikim. Na szczęście nie oceniam po pozorach.
Awatar użytkownika
Jagoda

Jagoda Śro Sty 11, 2023 10:03 pm

Zobaczyłam cały serial. Doceniam wybór obsady, bo to (całe szczęście) nieograne młode twarze. Scenariusz faktycznie nie zaskakuje, ale to od początku, zdaje się, miał być lekki i przyjemny format. Ja się ubawiłam i naprawdę ręce mi opadną, jeśli nie będzie miał kontynuacji. Jestem ciekawa kolejnych zdarzeń
Awatar użytkownika
Magdalena

Magdalena Sob Sty 14, 2023 11:22 am

Ja bardzo czekam na kolejne sezony!!! Na Zosię i Elkę wszczegolnosci
Awatar użytkownika
Lila

Lila Czw Sty 19, 2023 7:06 pm

Super serial, czekamy na dalszy sezon!!!!!!!
Awatar użytkownika
Ela

Ela Pią Lut 24, 2023 12:20 am

Serial lekki, przyjemny, relaksujący, życiowy też, aktorzy wspaniałe grają, bohaterowi nie sztampowi, każdy inny i ciekawy, buzia sama się śmieje, proszę o jeszcze,😄😄😄
Awatar użytkownika
Teresa

Teresa Sob Mar 25, 2023 11:35 pm

Serial bardzo fajny i dobrze by było żeby nakręcić dalsze odcinki a co do oglądalności to trzeba więcej reklamy to będzie więcej widzów, bo warto .
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości