WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tomek

79 tys. widzów programu Mai Sablewskiej „10 lat młodsza w 10 dni” w Polsat Cafe

Tomek Śro Lis 23, 2022 9:56 am

Chyba po operacjach plastycznych, jak u Mai.
Awatar użytkownika
Wdzięk

Re: 79 tys. widzów programu Mai Sablewskiej „10 lat młodsza w 10 dni” w Polsat Cafe

Wdzięk Śro Lis 23, 2022 12:14 pm

Najgorszy program o metamorfozach so far. Pani Sablewska jest bardzo marną stylistką. Powinien być dobrany konsultant poza kamerą. Produkcja zaufała najwyraźniej.

Fryzjer tam robi tylko robotę.
Awatar użytkownika
vvfb

Re: 79 tys. widzów programu Mai Sablewskiej „10 lat młodsza w 10 dni” w Polsat Cafe

vvfb Śro Lis 23, 2022 1:05 pm

Program produkowany przez koleżanki .. bogaty pan kupił zonie nowe zajęcie
Awatar użytkownika
Viki

Viki Śro Lis 23, 2022 4:28 pm

A ja widziałam program, bardzo lubię Sablewską i jak dla mnie to jest jej najlepszy program ever.
Awatar użytkownika
RB go

RB go Nie Lis 27, 2022 9:01 am

10 lat młodsza w 10 operacji
Awatar użytkownika
Grażyna

Grażyna Pią Sty 13, 2023 1:11 pm

To jest kompromitacja ‼️ że takie badziewie znajduje się na antenie, choć oglądalność jest co najmniej śmieszna. 0,64% oglądalności to mniej niż zero, skończcie z tą błazenadą i nie pokazujcie tej "ekspertki od 7 boleści" plastikowej, naszpikowanej botoksem i Bóg wie czym, bo ona nie ma pojęcia o niczym. Jestem wstrząśnięta takimi BADZIEWIA MI
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości