WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Pop

9,99 zł za udostępnienie hasła Netfliksa. W Disney+, HBO Max i Prime Video to darmowe

Pop Czw Maj 25, 2023 7:13 am

"Finansowo Netfliksowi decyzja ta się opłaci, co pokazują zresztą wyniki z Kanady"
Kanada to nie Polska.
Awatar użytkownika
Ulkiks

Re: 9,99 zł za udostępnienie hasła Netfliksa. W Disney+, HBO Max i Prime Video to darmowe

Ulkiks Czw Maj 25, 2023 7:56 am

Netflix to stan umysłu. Osoby, które to wymyśliły. Ja np. nie mam ich abonamentu. A nawet bym wziął jakby była opcja np. 1 dostęp za 20zl (wciskanie za 60zl z kilkoma slotami to wiadomo, że cwaniactwo że strony N). A tak nie zdobędą nowego klienta, a zapewne stracą część dotychczasowych.a przecież mój przypadek nie jest odosobniony. I tak według N wygląda walka o widza:)
Awatar użytkownika
Tobyk

Re: 9,99 zł za udostępnienie hasła Netfliksa. W Disney+, HBO Max i Prime Video to darmowe

Tobyk Czw Maj 25, 2023 8:01 am

Ja proponuję decydentom Netfliksa, żeby zrobili pakiet za 100 z 50 dostępami w ramach jednego gospodarstwa. Albo nawet 60, to sobie jeszcze obejrzę na lodówce i pralce podczas dwójeczki. No przecież nie ma nic bardziej potrzebnego jak xx dostępów w ramach konta za przesadzoną kasę.
Awatar użytkownika
Leon

Leon Czw Maj 25, 2023 8:39 am

I dobrze! Wszystkie seriale robione sa na jedno kopyto. Troche sie przejadly!
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Czw Maj 25, 2023 9:22 am

Darmowe narazie... jak zobaczą ze system się sprawdza i można dodatkowo zarobić to również wprowadza...
Awatar użytkownika
Lekarz dyżurny

Lekarz dyżurny Czw Maj 25, 2023 10:34 am

Dlaczego na tym portalu bez przerwy prezentowana jest oferta handlowa prywatnej firmy?
Awatar użytkownika
Idiocracy

Idiocracy Czw Maj 25, 2023 12:58 pm

Najgłośniej krzyczą ludzie, którzy przez lata piratowali i nielegalnie współdzielili konta. Skończyło się! VOD to nie jest artykuł pierwszej potrzebny. Jak mnie na coś nie stać, to po prostu tego nie kupuję.
Awatar użytkownika
ja

ja Czw Maj 25, 2023 2:30 pm

Kanadę do Polski porównujesz? A z głową masz wszystko w porządku?
Awatar użytkownika
inlove

inlove Czw Maj 25, 2023 3:43 pm

Uważam, że Netflix powinien się zając tylko tymi z planem Premium. Jeśli bowiem obecnie 4 osoby składają się na niego po 15 zł, to te same 4 osoby, gdyby potem podzieliły na 2 pary przechodząc na 2 plany Standard i dalej się zrzucały, to Netflix już miałby zysk - zamiast 60 zł, 86 zł, czyli wzrost przychodu o 43%.
Awatar użytkownika
inlove

inlove Czw Maj 25, 2023 3:47 pm

Jestem zdania, że walka z osobami posiadającymi plan Premium jest uzasadniona. Natomiast uważam, że jest przesadą, aby walczyć z użytkownikami posiadającymi Standard (2 urządzenia jednocześnie).
Awatar użytkownika
...

... Czw Maj 25, 2023 5:45 pm

Netflix powinien też dać coś w zamian i np. zaproponować tańszy plan 4K z jednym dostępem. Obecna polityka, która zmusza np. singli do przepłacania za 4 równoczesne dostępy, pośrednio zachęcała do współdzielenia konta.
Awatar użytkownika
Michał

Michał Pią Maj 26, 2023 11:05 am

"(...) udostępniają dekodery z usługom multiroom sąsiadom czy rodzinie."

Dekodery z czym?
Z USŁUGOM?
Awatar użytkownika
Michał

Michał Pią Maj 26, 2023 11:08 am

"(...) przyzwyczajenia konsumenckie, które nie były w żaden sposób do tej pory organiczne."

Przyzwyczajenia nie były ORGANICZNE?
Czy ten artykuł był pisany na telefonie? Błąd na błędzie.
Awatar użytkownika
język polskawy

język polskawy Pią Maj 26, 2023 6:44 pm

"streamując 4 różne tytuły. Dodatkowo możliwe jest downloadowanie kontentu"
A po polsku nie da się tego napisać ?
Awatar użytkownika
daro

daro Sob Maj 27, 2023 11:59 am

Właśnie zrezygnowałem z Netflixa. Nie opłaca się płacić kupę kasy za badziewne treści, bo zdecydowana większość filmów i seriali to chłam
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości