WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
iksiński

970 tys. widzów „Kuchennych rewolucji”. TVN wiceliderem

iksiński Pon Wrz 25, 2023 7:46 am

Telewizja umiera na naszych oczach ale i na własną prośbę. Brak nowych intrygujących pozycji programowych i odgrzewanie kotletów nasty sezon jest czystą receptą jak dojechać ten biznes.
Nie jest prawdą ze widz ucieka do streamingu - zasadniczo pozbawiono go wyboru bo w telewizji nic nie znajdzie. W streamingu tez zasadniczo nie zostanie zagospodarowany nawet posiadając dostęp do kilku platform - tam tez zasadniczo nic nie ma i po kilku tytułach dochodzimy do ściany miałkości ofert.
Awatar użytkownika
Karol

Re: 970 tys. widzów „Kuchennych rewolucji”. TVN wiceliderem

Karol Pon Wrz 25, 2023 7:50 am

To prawda - trudno wykrzesać jakieś emocje mając powiedzmy 40 lat i korzystając z telewizora bez względu czy zasila go telewizja czy serwisy streamingowe. Co ciekawe - kino tez zasadniczo przestało być alternatywą, może trafi się jeden interesujący tytuł w miesiącu.
Awatar użytkownika
Mikolaj

Mikolaj Pon Wrz 25, 2023 7:52 am

Telewizja kojarzy mi się obecnie z paradokumentalny, kabaretami, stronniczym serwisami informacyjnymi i rozrywką opartą o te same tytuły grane od lat wiec w pełni się zgadzam
Awatar użytkownika
Andyyy

Andyyy Pon Wrz 25, 2023 8:16 am

Telewizja to obecnie sport i inne wydarzenia live. Gdyby nie sport to duża grupa ludzi obecnie nie miałaby telewizora.
Awatar użytkownika
Ula

Ula Pon Wrz 25, 2023 12:30 pm

Nikt nie chce oglądać tej grubej schizofrenicznej baby
Awatar użytkownika
Bert

Bert Pon Wrz 25, 2023 2:15 pm

Tej Okropnej kobiety nikt o zdrowym umyśle nie chcę oglądać i szkoda czas sobie tracić .
Awatar użytkownika
Julka

Julka Pon Wrz 25, 2023 8:02 pm

Fajnie by było aby jakaś stacja zrobiła program tych osób co brali udział w kuchennych rewolucjach opowiedzieli by jaka jest Gessler na czym ten program polega myślę że oglądalność kuchennych rewolucji by spadła.Ten program to chłam upadlanie ludzi przez grupę ludzi którzy ten program obsługuje brałam udział w tym programie i wiem co mówię.Pani Gessler mam nadzieję że odpokutuje pani za to że niema pani szacunku do innego człowieka dla pani liczy się tylko kasa
Awatar użytkownika
Ziut

Ziut Pon Wrz 25, 2023 9:35 pm

Masochiści, którzy zadręczają się oglądaniem Gesslerowej, po dokonaniu żywota będą mieli odpuszczone wszystkie grzechy. Wszak pokutę odbyli już na ziemskim padole, torturując się widokiem i bluzgami Gesslerki.
Awatar użytkownika
ciekawy

ciekawy Pon Wrz 25, 2023 10:59 pm

A ja widzę, że za TVP Sport jest Polsat, a nie TVN24. Błąd czy celowa zagrywka "wolnych" mediów? Swoją drogą cieszę się, że TVP1 wygrywa w każdej grupie z tym okropnym programem.
Awatar użytkownika
Koko

Koko Wto Wrz 26, 2023 8:43 pm

Bydelkszol
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości