Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

„A dresik” reklamuje pocztę w Wirtualnej Polsce (wideo)

W najważniejszych mediach ruszyła kampania reklamowa poczty mailowej oferowanej przez Wirtualną Polskę. Akcję – opartą na zabawnej grze słów „a dresik” – przygotowały agencja reklamowa 303 oraz działy marketingu i komunikacji portalu.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post Szczery » Pią Wrz 03, 2010 9:57 am

Słabo, naprawdę słabo. Sam pomysł z grą słów ok (chociaż dres raczej źle się kojarzy), wykonanie spotu niestety nie powala.
Szczery

Przeczytaj cały artykuł »

Re: „A dresik” reklamuje pocztę w Wirtualnej Polsce (wideo)

Post ex-uzytkownik » Pią Wrz 03, 2010 3:58 pm

a dlaczego WP nie moze sie wziac za dopracowanie swojej poczty zamiast reklamowac juz isteniejacy 'badziew' - (moze to i najlepsza usluga w Polsce ale biorac pod uwage ze mozna miec gmaila czy yahoo, ktore bez dwoch zdan sa nieporwnywalnie lepsze to zaden argument, bo nadal jestemy daleko w tyle). sam spot jakos do mnie nie trafia. moze to przez uraz do WP bo rozstalem sie z nią w ciagu jednej minuty i jakos mnie nawet nie kreci zeby wpisac chocby samo wp... w pasku...
A jesli juz musza wydawac pieniadze na reklame to niech dadza na biedne dzieci - cel szczytny a i reputacja sie im troche poprawi.
podsumowujac:
Tu taka reklama nie pomoze - pomijajac ze to "kniot" z moich obserwacji wynika jedno. sposrod wszystkich moich znajomych ktorzy korzystali i korzystaja z wp - blisko 80% zmienilo zdanie i przenioslo sie na gmail lub yahoo. Jesli chca pozyskiwac nowych klientow ktorzy i tak wczesniej czy pozniej przeniosa sie na "porządną" pocztę to prosze bardzo.
Dajcie ludziom dobry produkt/usluge a nie trzeba bedzie tego reklamowac.
ex-uzytkownik

Post Googlowiec » Pon Wrz 06, 2010 11:50 am

Kampania Super, wreszcie jakiś dystans do siebie. Jest na prawdę spoko. Choć ciekawe czy są jakieś rzeczywiście zmiany w samym produkcie....
Googlowiec

Post Tom » Pon Wrz 06, 2010 12:21 pm

Kampania poczty ma właśnie uświadomić ludziom że lepszy gmail to stereotyp. Konto Googla funkcjonalnie niczym się nie wyróżnia od Poczty WP a na wielu płaszczyznach wypada słabiej.
Tom

Post Ferdynand » Nie Wrz 19, 2010 4:01 pm

ja tam właściwie nie wiem, mam tę pocztę półoficjalną na WP od sam nie wiem kiedy i w sumie jestem zadowolony, jak miałem taką prywatną na tlenie to mi non stop jakieś viagry przychodziły
Ferdynand

Post anuleczkaj » Pon Paź 04, 2010 10:17 pm

Dla mnie gra słowna to strzał w 10. wiele razy wsłuchiwałam się w reklamę w radiu i za każdym razem mam uśmiech na twarzy :D
a generalnie jako poczta ma wiele do zaoferowania, nieograniczona pojemność, załączniki do 100mb gdzie chyba nigdzie takiej pojemności nie oferują i praktyczna aktówka, gdzie można wszystkie potrzebne pliki przechowywać. Dla mnie to jest bardzo pomocne bo w pracy często korzystam z dokumentów na poczcie.
anuleczkaj

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca