WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
MCMLXXXV

„Agent Elvis” czy „BoJack Horseman”? Animacje dla dorosłych od Netfliksa

MCMLXXXV Sob Mar 25, 2023 12:00 pm

Szczerze, to seriale animowane były dla mnie od zawsze czymś znacznie bardziej atrakcyjnym niż seriale gdzie grali prawdziwi aktorzy. Zresztą mimo że mam prawie 38 lat, to animację stawiam wyżej niż grę aktorów. Może byłem zawsze taki dziecinny, że nigdy nie wyrosłem z zamiłowania do animacji.
Awatar użytkownika
MM

Re: „Agent Elvis” czy „BoJack Horseman”? Animacje dla dorosłych od Netfliksa

MM Nie Mar 26, 2023 2:18 pm

"MCMLXXXV" napisał(a): Szczerze, to seriale animowane były dla mnie od zawsze czymś znacznie bardziej atrakcyjnym niż seriale gdzie grali prawdziwi aktorzy. Zresztą mimo że mam prawie 38 lat, to animację stawiam wyżej niż grę aktorów. Może byłem zawsze taki dziecinny, że nigdy nie wyrosłem z zamiłowania do animacji.
Nie ma w tym nic dziecinnego. Każdy ma prawo oglądać to, co mu odpowiada. Animacje niejednokrotnie dowiodły, że potrafią opowiadać trudne historie.
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

Re: „Agent Elvis” czy „BoJack Horseman”? Animacje dla dorosłych od Netfliksa

MCMLXXXV Nie Mar 26, 2023 7:30 pm

"MM" napisał(a): Nie ma w tym nic dziecinnego. Każdy ma prawo oglądać to, co mu odpowiada. Animacje niejednokrotnie dowiodły, że potrafią opowiadać trudne historie.

I dlatego kiedy byłem nastolatkiem na przełomie wieków, młodzieżowe seriale z aktorami wydawały mi się czymś bardzo nieatrakcyjnym w odróżnieniu od produkcji animowanych. I tak mi zostało. W produkcjach animowanych interesuje mnie przede wszystkim strona wizualna, gdyż mam Zespół Aspergera i związane jest z tym myślenie obrazami. Mówiąc inaczej, osoby ze Spektrum są wzrokowcami i w produkcjach animowanych cenią sobie tylko to co odbierają przez zmysł wzroku.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości