WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
.

Agora chce szybko przejąć resztę udziałów Eurozetu. Właściciel Radia ZET z dwucyfrowym wzrostem przychodów

. Pon Mar 20, 2023 9:16 am

Wszystko jedno na FMie syf taki że lepiej silnika już słuchać gdy się jedzie samochodem...
Awatar użytkownika
Fijal

Re: Agora chce szybko przejąć resztę udziałów Eurozetu. Właściciel Radia ZET z dwucyfrowym wzrostem przychodów

Fijal Pon Mar 20, 2023 9:50 am

Ajwaj
Awatar użytkownika
Teleman

Re: Agora chce szybko przejąć resztę udziałów Eurozetu. Właściciel Radia ZET z dwucyfrowym wzrostem przychodów

Teleman Pon Mar 20, 2023 12:01 pm

Przeprowadzacie zrzutkę biedaki
Awatar użytkownika
To ja nikt inny

To ja nikt inny Pon Mar 20, 2023 7:04 pm

Niech zrobią zrzutkę albo sprawdzą w każdym oddziale, ile mają pieniędzy w kasie na porto. Ta cała akcja wygląda jak spełnianie sobie marzenia z przed 30 lat. Przejmą udział od SFS Ventures za wielką kasę a RadioGPT przejmie rynek radiowy, wprowadzają nowe rozwiązanie dla słuchaczy. Utopią kasę z widzimisię.
Awatar użytkownika
To Ja

To Ja Wto Mar 21, 2023 12:51 am

Ciekawe jak szybko Fijał i jego zdolna ekipa zepsują Eurozet. Trzymajcie się tam!
Awatar użytkownika
Brawo!

Brawo! Wto Mar 21, 2023 1:13 am

Super! Oby przed wyborami, żeby jeszcze zdążyć ludzi uświadomić o pisowskich aferach.
Awatar użytkownika
siwy

siwy Wto Mar 21, 2023 11:12 pm

Nie dostali kredytu od banków na zakup 11%, a nagle dostaną na zakup 49% ? Może znowu pożyczą od Sorosa?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości