WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
adam

Agora z ponad 100 mln zł straty. Jesienią mniej widzów w Heliosie

adam Pią Mar 17, 2023 9:40 am

Nie radzą sobie na wolnym rynku
Awatar użytkownika
Geller

Re: Agora z ponad 100 mln zł straty. Jesienią mniej widzów w Heliosie

Geller Pią Mar 17, 2023 9:42 am

Przyznam się, że ja bym do kina częściej chodził, gdyby mozna tam było jak człowiek Perłę sobie do filmu otworzyć, a nawet dwie:)
Awatar użytkownika
barbara

barbara Pią Mar 17, 2023 9:48 am

Dobrze to świadczy o naszym społeczeństwie że nie chodzą na słabej jakości filmy często z podprogowym lansowaniem różych totalitarnych ideologii
Awatar użytkownika
Filosemita

Filosemita Pią Mar 17, 2023 9:49 am

Mam wrazenie po efektach inwestycji w tej firmie, ze Ekipa „braci starszych w wierze” jak to mawial wojtyła, ktora zarzadza i pracuje w Agorze to po prostu petenci o azyl w Izraelu z odrzuconymi wnioskami. Taki czysciec dla czarnych owiec ktore nie zdaly podstawowki z przedsiebiorczosci i nie wpisuja sie minimalnie w model typowych „żymian”. Opcjonalnie ich deportowali aby psuli rynek z zdala od Jeruzalem. Nic im kurka w tej Polsce nie idzie.
Awatar użytkownika
kiki

kiki Pią Mar 17, 2023 9:58 am

Oni promują prostytucję bo pewnie sami po godzinach sobie dorabiają
Awatar użytkownika
Media

Media Pią Mar 17, 2023 10:06 am

Kina mają problem - Cinema City chce ogłosić upadłość. Bilety są drogie, reklamy długie, a filmy często są po chwili dostępne na serwisach streamingowych jak np. Duchy Inisherin na Disney+.
Awatar użytkownika
mike

mike Pią Mar 17, 2023 10:13 am

Ja wolę smażoną kukurydzę z biedry i jakieś VOD. Mam kino domowe, wygodną kanapę i duży TV więc po co mi kino. Jak mi jakiś film nie przypasuje po 15 min. to wybieram inny. W kinie nie dość, że muszę obejrzeć 347483 reklam to jeszcze nie mogę reklamacji zgłosić, że filmy był do d., a teraz 80% filmów takich właśnie jest.
Awatar użytkownika
3/10

3/10 Pią Mar 17, 2023 10:15 am

"barbara" napisał(a): Dobrze to świadczy o naszym społeczeństwie że nie chodzą na słabej jakości filmy często z podprogowym lansowaniem różych totalitarnych ideologii

Lepiej kupić dobre żarcie.
Awatar użytkownika
ewrr

ewrr Pią Mar 17, 2023 10:25 am

Aaaaaaadaś
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Pią Mar 17, 2023 10:31 am

Za wolno upadają. Chciałabym ich upadek zobaczyć. Zasłuzyli na to latami paskudztwa, które uprawiają.
Awatar użytkownika
Obserwator

Obserwator Pią Mar 17, 2023 10:41 am

Z tego co pamiętam multikino też 100 mil , dzialke sprzedali na Ursynowie, będą teraz najmować przez 18 miesięcy. I tak zkonczy się era multikina na ursynowie.
Awatar użytkownika
M

M Pią Mar 17, 2023 10:45 am

"Filosemita" napisał(a): Mam wrazenie po efektach inwestycji w tej firmie, ze Ekipa „braci starszych w wierze” jak to mawial wojtyła, ktora zarzadza i pracuje w Agorze to po prostu petenci o azyl w Izraelu z odrzuconymi wnioskami. Taki czysciec dla czarnych owiec ktore nie zdaly podstawowki z przedsiebiorczosci i nie wpisuja sie minimalnie w model typowych „żymian”. Opcjonalnie ich deportowali aby psuli rynek z zdala od Jeruzalem. Nic im kurka w tej Polsce nie idzie.
Oplułem kawą monitor ze smiechu. W PUNKT! xD
Awatar użytkownika
Lamer

Lamer Pią Mar 17, 2023 10:48 am

"M" napisał(a):
"Filosemita" napisał(a): Mam wrazenie po efektach inwestycji w tej firmie, ze Ekipa „braci starszych w wierze” jak to mawial wojtyła, ktora zarzadza i pracuje w Agorze to po prostu petenci o azyl w Izraelu z odrzuconymi wnioskami. Taki czysciec dla czarnych owiec ktore nie zdaly podstawowki z przedsiebiorczosci i nie wpisuja sie minimalnie w model typowych „żymian”. Opcjonalnie ich deportowali aby psuli rynek z zdala od Jeruzalem. Nic im kurka w tej Polsce nie idzie.

Jaka przekątna ekranu?
Awatar użytkownika
Mosad

Mosad Pią Mar 17, 2023 10:57 am

"Lamer" napisał(a):
"M" napisał(a):

Jaka przekątna ekranu?
Podobno jest 250000 subskrybentów, toż to armia sponsorów i strata jest wykazywana? Jedyna nadzieja w Donku, że każe zaprenumerować Wyborczą w każdej instytucji rządowej, spółkach Skarbu Państwa itd, tylko, że jakoś wspólnej listy nie da się sklecić i chyba szykuje się III kadencja PiS. Trzaskowski lepiej by to rozegrał. Do jesieni daleko, jest jeszcze kroplówka z Radia Zet, ale tez się skończy.
Awatar użytkownika
Update

Update Pią Mar 17, 2023 10:59 am

"Mosad" napisał(a):
"Lamer" napisał(a):
"M" napisał(a):

Jaka przekątna ekranu?
Podobno jest 250000 subskrybentów, toż to armia sponsorów i strata jest wykazywana? Jedyna nadzieja w Donku, że każe zaprenumerować Wyborczą w każdej instytucji rządowej, spółkach Skarbu Państwa itd, tylko, że jakoś wspólnej listy nie da się sklecić i chyba szykuje się III kadencja PiS. Trzaskowski lepiej by to rozegrał. Do jesieni daleko, jest jeszcze kroplówka z Radia Zet, ale tez się skończy.

Nie "chyba szykuje się" tylko najprawdopodobniej będzie III kadencja PiS. Oby.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości