WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Greszeft

Aleksandra Dulkiewicz w profrekwencyjnym spocie apeluje "Nie śpij, bo Cię przegłosują"

Greszeft Wto Maj 30, 2023 6:01 am

"spot profrekwencyjny" XD gdyby podobny finansowany z poeniędzy publicznych nagrał jakiś pisowiec, to byłoby wycie "nielegalna agitacja", a tutaj propaganda ... mówi "profrekwencyjny". Ja zagłosuję i tak przeciw Dulkiewicz
Awatar użytkownika
wszyscy zapomnieli,

Re: Aleksandra Dulkiewicz w profrekwencyjnym spocie apeluje "Nie śpij, bo Cię przegłosują"

wszyscy zapomnieli, Wto Maj 30, 2023 6:44 am

że Marszałek Senatu ma z urzędu możliwość wygłaszania ORĘDZIA?
To byłoby też dobre narzędzie profrekwencyjne.
Awatar użytkownika
wyborca

Re: Aleksandra Dulkiewicz w profrekwencyjnym spocie apeluje "Nie śpij, bo Cię przegłosują"

wyborca Wto Maj 30, 2023 8:42 am

taaak a w szczególności Dulkiewicz i Gdańsk. ha ha ha Smiechu warte. Won, won, won
Awatar użytkownika
co to jest?

co to jest? Wto Maj 30, 2023 11:39 am

Jestem z Gdańska. Pragnę zapytać, czy ta pani występuje w spotach z pieniędzy z moich podatków?
Awatar użytkownika
q

q Wto Maj 30, 2023 12:38 pm

Ale, że napisali Prezydent zamiast Prezydentka? Nie możliwością to jest. Świat się kończy.
Awatar użytkownika
elo

elo Wto Maj 30, 2023 1:10 pm

"q" napisał(a): Ale, że napisali Prezydent zamiast Prezydentka? Nie możliwością to jest. Świat się kończy.

Dokładnie tek jest na stronie Urzędu Miejskiego w Gdańsku: Aleksandra Dulkiewicz · Urząd Miejski · Prezydent Miasta Gdańska
Awatar użytkownika
wir

wir Wto Maj 30, 2023 2:38 pm

"Greszeft" napisał(a): "spot profrekwencyjny" XD gdyby podobny finansowany z poeniędzy publicznych nagrał jakiś pisowiec, to byłoby wycie "nielegalna agitacja", a tutaj propaganda ... mówi "profrekwencyjny". Ja zagłosuję i tak przeciw Dulkiewicz
W punkt.
Awatar użytkownika
Piróg

Piróg Wto Maj 30, 2023 4:56 pm

Ola przestań ściemniać, nie chodzi o żaden wzrost frekwencji, tylko żeby było jak było...
Awatar użytkownika
Buahaha

Buahaha Wto Maj 30, 2023 5:31 pm

Ohydna promocja komunistycznej kliki trwa...
Awatar użytkownika
yzy

yzy Wto Maj 30, 2023 5:35 pm

Ja mam lepsze hasło wyborcze: Zabierz Julce dowód
Awatar użytkownika
pp

pp Wto Maj 30, 2023 5:49 pm

"Greszeft" napisał(a): "spot profrekwencyjny" XD gdyby podobny finansowany z poeniędzy publicznych nagrał jakiś pisowiec, to byłoby wycie "nielegalna agitacja", a tutaj propaganda ... mówi "profrekwencyjny". Ja zagłosuję i tak przeciw Dulkiewicz

A nie występiują? codziennie słyszę w radiu reklamy jak to rząd zrobił dobrze Polakom bo oddał ich pieniadze.
Awatar użytkownika
Rozbawiony

Rozbawiony Wto Maj 30, 2023 6:19 pm

Jak to Dulkiewicz apeluje? To zwolennicy opozycji, obrońcy demokracji potrzebują apeli, żeby wziąć udział w wyborach? A te nienawidzące demokracji pisiory same lecą do urn :)
Awatar użytkownika
ale to już było...

ale to już było... Wto Maj 30, 2023 9:33 pm

Mnie tam przekonała. Zagłosuję przeciwko jej środowisku.
Awatar użytkownika
marneee szanseee

marneee szanseee Wto Maj 30, 2023 10:30 pm

Pani Dulkiewicz przytuliła dziennikarzy z gdańskiej Wyborczej i lansuje siebie przy ich pomocy w zaprzyjaźnionych mediach. Skutek będzie odwrotny do zamierzonego.
Awatar użytkownika

***** *** Wto Maj 30, 2023 10:39 pm

Najazd pisowskich trolli. Pod wieloma merytorycznymi artykułami na tym portalu całkowity brak komentarzy (nikt się nie odezwie), a tutaj zlatują się jak na zawołanie.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości