WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
cacy

Re: Aleksandra Pajewska-Klucznik przestała kierować serwisem Pomponik

cacy Wto Sty 24, 2023 1:19 pm

"bombik" napisał(a): Oj Interio, strzeliliście sobie w kolano! Pajewska była i jest zaangażowanym pracownikiem z ambicjami, pomysłem, potrafi wysłuchać zespołu. Przykre, jak traktujecie ludzi zwalniając z dnia na dzień

Na szczęście dla pomponikowego zespołu swoim zaangażowaniem, ambicjami i pomysłami będzie się mogła wykazywać gdzieś indziej. Dziwne, że lukrowanie Witwickiemu przy każdej niemal okazji nie ocaliło jej na stanowisku.
Awatar użytkownika
kaśka

kaśka Wto Sty 24, 2023 1:54 pm

ojej, no przykro mi bardzo.
Awatar użytkownika
llala

llala Wto Sty 24, 2023 1:57 pm

Czy to nie jest dziwne, że ta pani zostaje wywalana z każdej redakcji? Przypomnijcie sobie jej karierę w Pudelku (której zresztą nie mogła przeboleć przez kilka lat). Jej charakter pozostawia wiele do życzenia w pracy w wielkich korporacjach. Chyba zapomina, że ma nad sobą jeszcze sporo głów. Trochę pokory, pani Olu.
Awatar użytkownika
Bartines

Bartines Wto Sty 24, 2023 2:23 pm

Wielka strata dla serwisu, który Ola wyniosła na wyżyny i zrobiła z niczego, bardzo ciekawą i topową stronę rozrywkową. "Titanic" zaczyna tonąć, czas, start.
Awatar użytkownika
Z redakcji

Z redakcji Wto Sty 24, 2023 2:55 pm

Traktowała pompona jak swój prywatny folwark, bo ma kompleks władzy. A i tak nikt się z nią nie liczył
Awatar użytkownika
AGA

AGA Wto Sty 24, 2023 4:28 pm

Ola, powodzenia! Kompetentna i fajna z Ciebie dziewczyna, dla Ciebie nie było rzeczy niemożliwych.
Awatar użytkownika
cheerleader

cheerleader Wto Sty 24, 2023 5:41 pm

Prawda jest taka, że Pomponik chciałby być Pudelkiem, ale jest o lata świetle za nim. Zero wyczucia gorących tematów, słabe warsztatowo artykuły i "dziennikarze", którzy na przykład nagrywając rozmowy mają na uwadze wyłącznie promocję siebie i to, żeby było selfie do wstawienia na insta. Parcie na szkło 15/10, umiejętności i zaangażowanie 1/10. Odwróćcie proporcje, będzie sukces.
Awatar użytkownika
AP

AP Wto Sty 24, 2023 7:02 pm

"llala" napisał(a): Czy to nie jest dziwne, że ta pani zostaje wywalana z każdej redakcji? Przypomnijcie sobie jej karierę w Pudelku (której zresztą nie mogła przeboleć przez kilka lat). Jej charakter pozostawia wiele do życzenia w pracy w wielkich korporacjach. Chyba zapomina, że ma nad sobą jeszcze sporo głów. Trochę pokory, pani Olu.

"Wywalana z każdej redakcji" - całe dwie :D Czasem ludzie odchodzą z firm, czasem firmy się rozstają z ludźmi - z różnych powodów. W WP pracowałam ponad 3 lata, 3 razy awansowałam. W Interii pracowałam dwa lata, skoro mają na to inny pomysł niż ja to logiczne, że nasze drogi muszą się rozejść.

"karierę w Pudelku (której zresztą nie mogła przeboleć przez kilka lat)" - nie bardzo wiem co artysta miał na myśli :D Ale o jednym mogę zapewnić - wydałam dużo pieniędzy i spędziłam dwa lata na terapii żeby dojść do siebie po koszmarze jaki mnie tam spotkał, trust me, porozumienie stron podpisywałam Z WIELKĄ UGLĄ.
Awatar użytkownika
Rocky

Rocky Wto Sty 24, 2023 8:05 pm

"AGA" napisał(a): Ola, powodzenia! Kompetentna i fajna z Ciebie dziewczyna, dla Ciebie nie było rzeczy niemożliwych.
Ola Pajewska, przestań już pisać te komentarze, odpocznij
Awatar użytkownika
Bonkawa

Bonkawa Wto Sty 24, 2023 8:46 pm

"Chciałam teraz odpocząć na zaległym urlopie, ale ktoś życzliwy doniósł Wirtualnym Mediom". Poczuj się jak większość szkalowanych przez Pomponik celebrytów. Prawdopodobnie "doniosła" osoba z bliskiego otoczenia, przyjaciółka, informator. Chciałaś wszystko zamieść pod dywan?
Awatar użytkownika
tt

tt Wto Sty 24, 2023 9:27 pm

"AP" napisał(a):
"llala" napisał(a): Czy to nie jest dziwne, że ta pani zostaje wywalana z każdej redakcji? Przypomnijcie sobie jej karierę w Pudelku (której zresztą nie mogła przeboleć przez kilka lat). Jej charakter pozostawia wiele do życzenia w pracy w wielkich korporacjach. Chyba zapomina, że ma nad sobą jeszcze sporo głów. Trochę pokory, pani Olu.

"Wywalana z każdej redakcji" - całe dwie Czasem ludzie odchodzą z firm, czasem firmy się rozstają z ludźmi - z różnych powodów. W WP pracowałam ponad 3 lata, 3 razy awansowałam. W Interii pracowałam dwa lata, skoro mają na to inny pomysł niż ja to logiczne, że nasze drogi muszą się rozejść.

"karierę w Pudelku (której zresztą nie mogła przeboleć przez kilka lat)" - nie bardzo wiem co artysta miał na myśli Ale o jednym mogę zapewnić - wydałam dużo pieniędzy i spędziłam dwa lata na terapii żeby dojść do siebie po koszmarze jaki mnie tam spotkał, trust me, porozumienie stron podpisywałam Z WIELKĄ UGLĄ.
Ciekawe, że pisze to osoba, która nie szanowała własnych pracowników.
Awatar użytkownika
Ehhh

Ehhh Wto Sty 24, 2023 10:03 pm

Kuriozalna decyzja witwickiego. Ola byla super szefową, zrobila z pompona naprawde spoko serwis, szanowala tez pracownikow i doceniala, mnie sie z nia bardzo dobrze pracowalo i bardzo mi smutno, ze tak chamsko sie jej pozbyli. Strach myslec, kto teraz zajmie jej miejsce, na pewno sluguska polsatu, nie zdajaca sibie sprawy, ze gawryluk i spolka gow no ludzi obchodzi i nikt w to nie klika…
Awatar użytkownika
dziennik asz

dziennik asz Śro Sty 25, 2023 2:31 am

Pani Aleksandro. Pewien całkiem znany, dość wiekowy już dziennikarz, powiedział mi kiedyś, że jeśli kogoś zwolniono skądś raz, to mógł być przypadek. Ale jeśli ktoś został zwolniony dwa razy, to z tym człowiekiem jako pracownikiem coś nie gra.

Przekonałam się boleśnie o prawdziwości tego stwierdzenia i jako podwładna, i jako szefowa.

Być może warto pomyśleć o karierze solo?
Awatar użytkownika
workers

workers Śro Sty 25, 2023 4:45 pm

Cięcie kosztów i niewygodnych osób. GÓRA żałuje na wypłaty, ludzi jest mało, a wymagają cudów w wynikach jakby tam pracowało 100 osób, a jest 10 razy mniej
Awatar użytkownika
Niemira

Niemira Nie Sty 29, 2023 2:39 am

Powodzenia!!!!!! Sprytna i ogarnięta wiec da se radę
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości