WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Aron

Re: Allegro, YES, norweska poczta wśród najlepszych bożonarodzeniowych kampanii tego roku

Aron Pią Gru 24, 2021 10:46 am

Konkurs na najgorszą brąząwą maź.
Awatar użytkownika
ryt

Re: Allegro, YES, norweska poczta wśród najlepszych bożonarodzeniowych kampanii tego roku

ryt Pią Gru 24, 2021 11:20 am

Co duga to zaraza LGBT...
Awatar użytkownika
jedyna

jedyna Pią Gru 24, 2021 11:51 am

reklama która mnie w życiu wzruszyła to Tmobile z Bocellim, sieć której nie widzisz a czujesz jak działa, ten jego uśmiech i wyraz twarzy sprawia że rzeczywiście czuję że on czuje, fenomenalne, bije na głowę wszystkie sztuczne łzy, przytulenia, psy koty i małe dzieci w reklamach
Awatar użytkownika
Wujo

Wujo Pią Gru 24, 2021 10:41 pm

Kupiłem żonie trochę biżuterii Yes. Widziałem, że sklepach był tłok. W Aparcie w tym samym czasie luzy, wiatr hulał.
Awatar użytkownika
zzz

zzz Pią Gru 24, 2021 10:44 pm

Zróbcie jeszcze reklamę z pedo.. Wtedy to dopiero celebryci zrobią ŁAŁŁ
Awatar użytkownika
branża

branża Pią Gru 24, 2021 11:33 pm

branża reklamowa wypowiada się o wartościach :)
Awatar użytkownika
lgbtQPA

lgbtQPA Śro Gru 29, 2021 2:45 pm

Cała branża cuchnie, ale to widać na kazdym kroku. W kreacji siedzą same obcisłe spodenki z napiętymi tyłeczkami skorymi do figli.
SYF i PEDO filia
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości