WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja

Amazon stracił 890 tys. polskich internautów, Vinted przyciąga na dużo krócej

ja Nie Sie 21, 2022 8:35 pm

Jak jeszcze raz usłyszę tę kretyńską reklamę media expert to wezmę butelkę z benzyną i spalę najbliższy sklep.
Awatar użytkownika
M

Re: Amazon stracił 890 tys. polskich internautów, Vinted przyciąga na dużo krócej

M Nie Sie 21, 2022 11:24 pm

"ja" napisał(a): Jak jeszcze raz usłyszę tę kretyńską reklamę media expert to wezmę butelkę z benzyną i spalę najbliższy sklep.

Nic nie wkur...za tak jak reklamy Szopiiiii i politycy w mediach ;)
Awatar użytkownika
TxT

Re: Amazon stracił 890 tys. polskich internautów, Vinted przyciąga na dużo krócej

TxT Pon Sie 22, 2022 11:52 am

Polski Amazon to tylko cień tego co firma oferuje w innych krajach. Firma nie docenia lokalnej konkurencji (błąd, który kiedyś popełnił eBay). Ceny są z reguły gorsze niż np. w niemieckim Amazonie.

Firma ma też swoje wady (fatalny interfejs użytkownika, problemy z lipnymi komentarzami lub scalanie komentarzy odnoszących się do zupełnie innych modeli, trzeba też uważać na chińskie podróbki - zwłaszcza gdy kupujemy nie bezpośrednio od Amazon. Terminy dostaw też są w praktyce dłuższe niż w rodzimych sklepach (na pewno nie są to standardy, które Amazon zapewnia np. w USA).
Awatar użytkownika
Hal

Hal Wto Sie 23, 2022 7:41 am

Boże - ile można kupować ? Zasada jest prosta potrzebujesz - kupujesz. A nie bezsensowne siedzenie na serwisach z badziewiem.
Awatar użytkownika
kolis

kolis Sob Sie 27, 2022 2:19 pm

A jak to jest mierzone? Bo taki amazon w cenie konta oferuje również streaming treści. Czy też ci użytkownicy są tu uwzględniani?
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 7 gości