WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tomekk

Andrzej Twarowski przejdzie do Viaplay

Tomekk Śro Wrz 28, 2022 7:32 am

Wygląda na to że Twaro czekał aż mu się umowa skończy. I dopiero przejdzie do Viaplay. Wielka szkoda Liczyłem że jednak zostanie w siedzibie przy Sikorskiego
Awatar użytkownika
Marcin

Re: Andrzej Twarowski przejdzie do Viaplay

Marcin Śro Wrz 28, 2022 8:31 am

"Tomekk" napisał(a): Wygląda na to że Twaro czekał aż mu się umowa skończy. I dopiero przejdzie do Viaplay. Wielka szkoda Liczyłem że jednak zostanie w siedzibie przy Sikorskiego

Ja też mam sentyment do Canal+, ale co Twaro miałby tam teraz robić? Jego żywiołem jest Premier League, którą przez co najmniej sześć lat nadawał będzie Viaplay. W Canal+ mógłby komentować jedynie ekstraklapę, której nie da się oglądać na trzeźwo, a co dopiero komentować poczynania tych paralityków. Moim zdaniem, Twaro w tej sytuacji nie miał wyjścia i podjął jedyną słuszną decyzję.
Awatar użytkownika
Eri

Eri Śro Wrz 28, 2022 8:55 am

Szkoda. Twarowski byl symbolem canal plus. Poza tym 2 mecze moglby komentowac w tyg. I ekstraklase. Jego sprawa
Awatar użytkownika
subiektywny

subiektywny Śro Wrz 28, 2022 9:28 am

"Eri" napisał(a): Szkoda. Twarowski byl symbolem canal plus. Poza tym 2 mecze moglby komentowac w tyg. I ekstraklase. Jego sprawa
ja mogę ekstraklasę skomentować bez oglądania. Chyba niczym już mnie piłkarze nie zaskoczą
Awatar użytkownika
Maks

Maks Śro Wrz 28, 2022 9:30 am

"Eri" napisał(a): Szkoda. Twarowski byl symbolem canal plus. Poza tym 2 mecze moglby komentowac w tyg. I ekstraklase. Jego sprawa

Tylko że te mecze też komentują ludzie z viaplay.
Awatar użytkownika
Tobe

Tobe Śro Wrz 28, 2022 9:34 am

Mecze Premier League na C+ sa puszczane z komentarzem z viaplay. Wiec nie mialby szans na komentowanie PL zostajac w C+
Awatar użytkownika
d22

d22 Śro Wrz 28, 2022 9:39 am

To jest już upadek canal+. Kanal minus
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Śro Wrz 28, 2022 9:43 am

Mógłby jedynie komentować mecze Ekstraklasy może jeszcze Ligue1 czy La Ligę.
To byłby ciekawy duet w La Lidze Ćwiąkała/Twarowski.
Bo mecze Premier League w C+ Są z przekazu od Viaplay.
Częściowo rozumiem go bo Premier League to jego wielka pasja. Ale inne ligi piłkarskie też mógłby komentować.
Wielka strata dla C+. I jak się okaże że w kolejnym przetargu Liga Angielska wróci do C+ to pewnie ludzie którzy odeszli z C+ pewnie będą chcieli wrócić z powrotem.
Awatar użytkownika
77777

77777 Śro Wrz 28, 2022 9:47 am

"d22" napisał(a): To jest już upadek canal+. Kanal minus

Skoro minus to daję Ci też łapkę w dół.
Tak już bywa w czasie gdy konkurencja na rynku praw sportowych jest duża nie łatwo pozyskać wszystkie najważniejsze rozgrywki sportowe poprzez jedną stację. Nie przekonuję mnie argument że mogli więcej zaproponować. Bo gdyby mogli to by zaproponowali.
Awatar użytkownika
spirit83

spirit83 Śro Wrz 28, 2022 10:19 am

Właściwie żadnego zaskoczenia tu nie ma i jest to ruch przez wszystkich oczekiwany. Trzymiesięczny zakaz konkurencji i można ruszać do nowych wyzwań w Viaplay. Swoją drogą dość mocno wymiotło dawną kadrę C+ - Wolski, Pełka, Twarowski, Domagała, Gutka, Olek, Grabowski, aż się chce przypomnieć słowa Pana Rudzkiego, że C+ to taka marka, że nic jej nie zedrze. No ja się z nimi rozstałem po wielu latach bez mrugnięcia okiem, bo jednak kręci mnie PL live w pełnym wydaniu, a nie magazyny z jednym skrótem i dwa średnie mecze do wyboru :)
Awatar użytkownika
Bartas

Bartas Śro Wrz 28, 2022 10:43 am

Panie Andrzeju dać swoje nazwisko takiemu kompromitujacemu się w jakości transmisji tworowi jak viaplay to nieprofesjonalne. Straciłem do Pana szacunek.
Awatar użytkownika
m.

m. Śro Wrz 28, 2022 12:03 pm

No to komentatorów już mają. Tylko litości niech bitrate podniosą!
Awatar użytkownika
Tele-widz

Tele-widz Śro Wrz 28, 2022 12:09 pm

Idealny moment do przejścia. Akurat zaraz będą Mistrzostwa Świata. Więc tyle co zacznie to będzie mieć przymusową przerwę.
Awatar użytkownika
kamcio77

kamcio77 Śro Wrz 28, 2022 1:55 pm

Wszystko musi miec swój poczatek i koniec.
Nie ma co się dziwic człowiekowi poszedł tam gdzie może sie realizowac i robic to co tak naprawde kocha
W canal+zostaje ekstraklasa liga francuska i polowa hiszpańskiej,tak wiec nie ma aż tyle tego w porównaniu z tym co canal+miał do zaoferownia jeszcze kilka lat temu.
Pozostało życzyc powodzenia ,niemniej kwota 55 zł od nowego roku bodajże, to moim zdaniem zdecydowanie za dużo tym bardziej jesli chodzi o streaming i jakość.jaka jest oferowana.
Awatar użytkownika
wacekkkkkkk

wacekkkkkkk Śro Wrz 28, 2022 2:04 pm

Sport tylko w tv. Żadne zawieszające się srajaplaje i inne streamingi.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości