WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
byku

Re: Anonymous: Ty też możesz poinformować Rosjan, co się dzieje w Ukrainie. Wystarczy Google Maps

byku Wto Mar 01, 2022 11:05 am

Ponad 50 informacji w moskiewskich i podobnie w petersburskich knajpach umieszczone. ważne. żeby ze zdjęciami.
Awatar użytkownika
koza

Re: Anonymous: Ty też możesz poinformować Rosjan, co się dzieje w Ukrainie. Wystarczy Google Maps

koza Wto Mar 01, 2022 11:33 am

Piszcie po rosyjsku korzystając z tłumacza.
Awatar użytkownika
AW

AW Wto Mar 01, 2022 12:31 pm

"koza" napisał(a): Piszcie po rosyjsku korzystając z tłumacza.
postrzel się putinowcu
Awatar użytkownika
AW

AW Wto Mar 01, 2022 12:32 pm

może tak podłoże pod fundamentami twojego domu bombę i ją wystrzelę, co???
Awatar użytkownika
Ola

Ola Wto Mar 01, 2022 1:09 pm

Po raz pierwszy biorę udział w wojnie. Chociaż tak mogę im pomóc. Od wczoraj odwiedziłam kilkanaście knajp w Moskwie.
Awatar użytkownika
sg

sg Wto Mar 01, 2022 2:45 pm

Warto dodawać komentarze w mniejszych miastach Rosji.
Awatar użytkownika
K78k78

K78k78 Wto Mar 01, 2022 3:06 pm

Nie tylko restauracje. Każdy punkt usługowy, turystyczny. Znalazłem komentarz antywojenny na stronie salonu samochodowego czy parku
Awatar użytkownika
Stop

Stop Wto Mar 01, 2022 10:37 pm

trol
Awatar użytkownika
kici-kici

kici-kici Wto Mar 01, 2022 11:00 pm

Genialne w swojej prostocie.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Wto Mar 01, 2022 11:37 pm

Wystrzel sobie w krok kacapie.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Wto Mar 01, 2022 11:38 pm

"AW" napisał(a):
może tak podłoże pod fundamentami twojego domu bombę i ją wystrzelę, co???

Wystrzel sobie w krok kacapie.
Awatar użytkownika
Anonim

Anonim Śro Mar 02, 2022 8:47 am

Ja wymyśliłem inny sposób żeby ich doinformowywać, znalazłem stary smartfon trochę dobity (dotyk już ledwo działał) sformatowałem go i wgrałem oprogramowanie które sprawia że po włączeniu załącza się film w którym są informację co na prawdę się dzieje na Ukrainie, powrzucałem też zdjęcia. Dzięki pomocy znajomego udało się go podrzucić dla rosjanina który mam nadzieje przekaże go dalej. Telefon wart jest jakieś 20 zł mam jeszcze ze 3 takie i planuje zrobić to samo.
Awatar użytkownika
Magda

Magda Czw Mar 03, 2022 1:57 pm

Ten sposób nie działa, opinie znikają z Google Maps.
Awatar użytkownika
Aga

Aga Czw Mar 03, 2022 8:30 pm

"Magda" napisał(a): Ten sposób nie działa, opinie znikają z Google Maps.

Pisz po rosyjsku komentarze to nie usuną ! korzystaj z translatora
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości