Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Aster nie wyklucza akwizycji, zainwestuje 100 mln zł

Inwestycje Aster w pozyskanie nowych abonentów wyniosą w tym roku 100 mln zł. Spółka nie wyklucza akwizycji -poinformowała Joanna Pasynkiewicz, wiceprezes spółki.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post anasz » Pią Cze 25, 2010 11:54 am

wierzcie mi ci wszyscy, którzy rozawzacie propozycje astera, póki nie podpisaliscie jestescie cacy, po roku jeszcze ciut, ale potem jak o cos prosicie to was szufla z drogi zeskrobia, bo idzie NOWE! nawet predkosc internetu starzy maja do d...
anasz

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Aster nie wyklucza akwizycji, zainwestuje 100 mln zł

Post Lukac » Pią Cze 25, 2010 12:15 pm

Prawda jest taka, że mają niezbty konurencyjną ofertę. I myślą, że jesli wrzucą mi do skrzynki ulotkę z szeroką ofertą, jaką niby świadczą, bez podania cen, to będe od razu dzwonił. Ludzie, nauczcie sie marketingu albo poprawcie ofertę.
Lukac

Post robz » Pią Cze 25, 2010 12:20 pm

Przedstawiciele handlowi aster to najczęściej oszuści! przez telefon opowiadają bajki! wymyślają promocje, a potem trzeba się męczyć, żeby to odkręcić. Przyjeżdża taki kurier z umową a tam co innego. Nie zawsze ma się czas, żeby na miejscu wszystko sprawdzić. Oczywiście szkodliwość społeczna czynu jest niewielka, więc czują się bezkarni. Nie polecam Astera. To najgorsza z możliwych opcji na rynku. Jestem ich abonentem, ale tylko dlatego, że nie mam innej opcji w mojej lokalizacji. Ich sprzęt to dziadowstwo Motoroli. Kanały HD co parę sekund przerywane są zakłóceniami. Opisy filmów/programów jak dla fanów disko polo, bez podstawowych danych - rok, kraj, reż, aktorzy itd. Aster to dostawca dla mało wymagających
robz

Internet z aster wymiata :) tani, niezawodny :) w tej sferze są ok :)
:)

Post Tobi » Pią Cze 25, 2010 6:49 pm

Na stronie widzę, że tylko we wsi Warszawa i okolicznych świadczą usługi, a zatem co mnie to...
Tobi

Post misiob » Nie Cze 27, 2010 10:20 am

Aster jest do d... mają najsłabszą ofertę programową. Konkurencja dodaje cały czas nowe program a nasz Aster tylko ucina nadawanie programów i nic w zamian. W naszej wspólnocie mieszkaniowej Aster miało wyłączność ale już było tyle skarg na aster że podpisują umowy z nowy dostawcami. Podobno coraz więcej wspólnot mieszkaniowych czyni takie kroki.
Jeżeli Aster się nie poprawi to z przyjemnością zmienie dostawce na UPC lub multimedia naprawde dużo fajniesze oferty mają.
misiob

Post ju crudr57u5i8 » Pon Lip 05, 2010 8:00 pm

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ju crudr57u5i8

Post multimedia » Pią Sie 20, 2010 1:55 pm

ja pracowałem w aster i to co wyprawiaja z klientami jesli chodzi o zawieranie umow na nowe uslugi to poracha. wciskaja kazde gowno i na kazdym kroku trzeba z adwokatem umowe sprawdzac. wciskaja abonament na komorki niby w cenie internetu a po kilku miesiacach kupa....15zl wiecej..a oni mowia" juz panu sie promocja skonczyla"
szefowie gniota biednych ludzi na wciskanie nowych gowien klientom bo premie maja za wieksza sprzedaz..
a handlowcy jak chca zarobic lub dostac swoja pensje to musza iles tam tego gowna sprzedac..i dlatego klienci płacza-co sie dziwic:/
ostatnio to juz w ogole pojebalo sie im w glowie bo chca nalapac nowych klientow zeby w razie sprzedazy pochwalic sie wieksza iloscia abonentow i tym samym uzyskac lepsza kwote ze sprzedazy spolki

jesli chodzi o serwis i techniczne podejscie to jest duzy nacisk i pod tym wzgledem jet ok
a kanaly analogowe to żenua!
pzdr
multimedia

Post Mirella » Sob Lip 16, 2011 11:06 pm

poziom buractwa w tej firmie przekroczył poziom przyzwoitości. Od 3 miesięcy usiłuję wysprzęglić się z oszukańczo podpisanej umowy na telefon komórkowy i nie chodzi mi o te 9 zł, które miałabym płacić (choć jak pomnoży się to przez 24 miesiące "promocji" to robi się już jakaś kwota), ale o sam fakt dymania klientów w bezczelny sposób. Nie widzę powodów, bym miała płacić za coś czego nie zamawiałam i co miało być "darmowym gadżetem". Ostatnio w newsweeku dodawali karty sim t-mobile, to co też znaczy, że jak kupiłam te gazetę to podpisałam z nimi abonament na 24 miesiące?
nie odpuszczę, choć cała ta batalia kosztuje mnie sporo nerwów, szkoda tylko że ich działalnością nie zainteresował się jeszcze UOKiK. ludzie uważajcie na nich!!!!
Mirella

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca