WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Brysio

Biskup przeprasza za orgię u księdza redagującego „Niedzielę”. „Każde uogólnienie jest niesprawiedliwe”

Brysio Pon Wrz 25, 2023 6:10 am

Najważniejsze jest tu że biskup Kaszak zaczynał karierę w Watykanie jako sekretarz kardynała Trujillo, znanego wielbiciela męskich prostytutek i młodych kleryków.
Awatar użytkownika
yoyo

Re: Biskup przeprasza za orgię u księdza redagującego „Niedzielę”. „Każde uogólnienie jest niesprawiedliwe”

yoyo Pon Wrz 25, 2023 8:14 am

Ale żeby osobe która jest prostytutką doprowadzić do utraty przytomności? Co oni z nim robili? Przepraszam, nie odpowiadajcje, naprawde nie chcem wiedzieć.
Awatar użytkownika
nic co ludzkie nie jest mu obce

Re: Biskup przeprasza za orgię u księdza redagującego „Niedzielę”. „Każde uogólnienie jest niesprawiedliwe”

nic co ludzkie nie jest mu obce Pon Wrz 25, 2023 8:34 am

psieprasiam, następnym razem będę ostrożniejszy
Awatar użytkownika
U2

U2 Pon Wrz 25, 2023 9:50 am

To ja mam pościć? To ja mam się za nich modlić?w czym jeszcze ich wyręczyć? To chyba jakieś nieporozumienie
Awatar użytkownika
Togetherness

Togetherness Pon Wrz 25, 2023 11:13 am

"U2" napisał(a): To ja mam pościć? To ja mam się za nich modlić?w czym jeszcze ich wyręczyć? To chyba jakieś nieporozumienie

Nikt Ci nie każe, masz wolną wole. Tak samo jak nikt Ci nie każe pisać w internecie i nikt nie musi tego czytać.
Swoja drogą,ciekawe jak się odniesie do tego episkopat? Posypie głowe popiołem czy przerzuci do innego pieca i pod dywan zamiecie?
Awatar użytkownika
Art

Art Pon Wrz 25, 2023 11:37 am

Każde uogólnienie jest niesprawiedliwe, no chyba, że dotyczy naszych przeciwników.
Awatar użytkownika
PiSarro

PiSarro Pon Wrz 25, 2023 6:34 pm

Męskie Granie, "Oooo Oooooo Oooooo Oooooo i mocniej!"
Awatar użytkownika
Kolega

Kolega Pon Wrz 25, 2023 9:31 pm

"Togetherness" napisał(a):
"U2" napisał(a): To ja mam pościć? To ja mam się za nich modlić?w czym jeszcze ich wyręczyć? To chyba jakieś nieporozumienie

Nikt Ci nie każe, masz wolną wole. Tak samo jak nikt Ci nie każe pisać w internecie i nikt nie musi tego czytać.
Swoja drogą,ciekawe jak się odniesie do tego episkopat? Posypie głowe popiołem czy przerzuci do innego pieca i pod dywan zamiecie?

Zgadnij.
Awatar użytkownika
Antykleryk

Antykleryk Pon Wrz 25, 2023 9:32 pm

Nieźle, prawie zabolcowali faceta na dobre i nie chcieli wpuścić pogotowia do zagrożenia życia, a to wierni mają się modlić. Piękny przykład ochrony życia.
Awatar użytkownika
Paul

Paul Wto Wrz 26, 2023 7:47 am

Oj tam!! Oooo girls just wanna have fun.
Awatar użytkownika
Tosztoszok

Tosztoszok Wto Wrz 26, 2023 9:47 am

Dorosły facet chodzi w sukience i różowej czapce. Czy to jest normalne???
Awatar użytkownika
Marian

Marian Śro Wrz 27, 2023 4:17 pm

Całkowicie popieram Księdza Biskupa. Każdy popełni błędy. A Wspólnota Ludzi Kościoła musi się wspierać w potrzebie. Modlę się za Kapłanów, którzy pobłądzili.
Awatar użytkownika
Hrumek

Hrumek Czw Wrz 28, 2023 9:56 am

Co oni wyprawiają księża robią zakonnicami wstyd
Awatar użytkownika
drwho

drwho Czw Wrz 28, 2023 10:31 am

Ciekawe, że w ogóle o tym nie wspomniała TVP. Nawet żadnego artykułu w tej sprawie. Najwidoczniej dają tamtejsi przyzwolenie na coś takiego. Potem dziwimy się, że księża są traktowani jak święte krowy
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Wrz 29, 2023 7:20 am

A co na to pogromcy Lgbt od Ziobry? Pewnie są zajęci dobieraniem pudru pod kolor torebki...
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości