WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Andyyy

Blanka pojedzie na Eurowizję. Wygrała polskie preselekcje

Andyyy Nie Lut 26, 2023 8:47 pm

masakra!… 😬😬😬
Awatar użytkownika
Janusz

Re: Blanka pojedzie na Eurowizję. Wygrała polskie preselekcje

Janusz Nie Lut 26, 2023 8:48 pm

Jann był najlepszy, Blanka to bezpieczny wybór - 10 mln wyświetleń, piosenka lekka i wchodząca w ucho, stylówa jak Ariana Grande. Tu trzeba przejść eliminacje a jak trafi się na Szwecję czy Serbię to już można wracać do domu. Jury na konkursie będzie zaś mocno mieszało byle tylko nie zadecydowały głosy widzów. Ten teatrzyk i wojenka między skorumpowanym jury a rozsierdzonymi widzami to esencja tego konkursu. To jak trochę z wyborami miss, konkurs jak najbardziej polityczny ale jaki by nie był widowisko jest przednie. Doskonale zdaję sobie sprawę, że mój komentarz zostanie zminusowany bo za bardziej merytoryczne uznane zostaną teksty szkalujące TVP lub wysyłające mnie do wiadomych ośrodków leczniczych. Nie zmienia to faktu, że finał obejrzę, jak co roku. To tylko i aż muzyczna rozrywka
Awatar użytkownika
m.

m. Nie Lut 26, 2023 8:53 pm

Fajnie, że nie pokazali głosów widzów, tylko łączną kolejność. Typowa wiarygodność TVP.
Awatar użytkownika
Mari

Mari Nie Lut 26, 2023 8:56 pm

Jaan był świetny. Blanka to według mnie słaby plagiat Clean Bandit - Solo (feat. Demi Lovato)
Awatar użytkownika
Ustawka

Ustawka Nie Lut 26, 2023 9:15 pm

Głosownie było ustawione. Nawet Edzia w swojej głupocie przyznała, że "Było pare skreśleń na ostatnią chwilę". TVP nie mogła wysłać Janna - chłopaka Gen Z, którego poglądy polityczne i światopoglądowe nie są zgodne z linią partii... Wygrał głosownie widzów, więc plansza po 4 miejscu została ukryta z wynikami. Na sali rozległo się takie buczenie, że TVP puściło reklamy na 10 min na ostatnią chwilę... Jann został oszukany. Mimo, że jego piosenka jest lubiana w Europie i gwarantowała nam min. 3 miejsce w finale
Awatar użytkownika
klkn

klkn Nie Lut 26, 2023 9:20 pm

jann byl swietny, to cale towarzystwo wzajemnej adoracji z tvp powinno zostac zaorane
Awatar użytkownika
Krystek

Krystek Nie Lut 26, 2023 9:26 pm

Jestem załamany. Odechciało mi się oglądać finał. Barbie girl z utworem z lat 90-tych, bez wokalu, bez aranżu. Ładna dziewczyna, ale TVP zrobi wszystko by przebić żenadą i bojkotem Rafała. Myślałem, że się nie uda. I tu mnie telewizja pozytywnie zaskoczyła. Udało się. Zamiast postawić na oryginalność, kontrowersję i zapamietywalność, wysłano na siłę nijakość, brak talentu i wtórność. Bravo tvp. Możesz spać spokojnie, na pewno w przyszłym roku nie będzie Eurowizji u nas.
Awatar użytkownika
Jedź

Jedź Nie Lut 26, 2023 9:27 pm

Woźniak - dziś już zostało potwierdzone, że jest ważniejsza od prezesa TVP. I firmuje szmirę
Awatar użytkownika
Chaber

Chaber Nie Lut 26, 2023 9:36 pm

Ten Jann zdolny, ale piosenka okropna, dobrze, że go nie wybrali. Szkoda Dudka :(
Awatar użytkownika
Mmm

Mmm Nie Lut 26, 2023 9:38 pm

Może ktoś by z nią popracował nad angielskim akcentem przed wyjazdem na finał :/
Awatar użytkownika
Gosia

Gosia Nie Lut 26, 2023 9:39 pm

#blankazrezygnuj
Awatar użytkownika
mklm

mklm Nie Lut 26, 2023 9:41 pm

blanka powinna zrezygnowac, serio! ona jest gorsza od rafała nawet :-))))
Awatar użytkownika
Klub kk

Klub kk Nie Lut 26, 2023 9:57 pm

Bosko - oglądalność tego badziewia poszła na dno. We wtorek po 21 kolejny "sukces" będzie w wynikach... I oby tak dalej. A potem wszystko do wymiany, tzn chodzi o biuro programowe.
Awatar użytkownika
~nikt

~nikt Nie Lut 26, 2023 10:16 pm

żenująca ustawka TVPiS
Awatar użytkownika
Hubert

Hubert Nie Lut 26, 2023 10:28 pm

Blikeblanka to moja ulubiona wokalistka
Życzę jej powodzenia na Eurowizji i żeby wydała jakąś płytę
Oby też śpiewała w jinglach radiowych m.in w jinglach Radia SuperNova
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości