WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
OP

Re: Co i kiedy w ramówce kanału WP? Szczegółowy program telewizyjny nowej stacji DVB-T

OP Sob Lis 26, 2016 11:08 pm

Jak na wp to bardzo skromnie, spodziewałem się czegoś więcej... ;(
Awatar użytkownika
Do znawcy twórczości Kolonki

Re: Co i kiedy w ramówce kanału WP? Szczegółowy program telewizyjny nowej stacji DVB-T

Do znawcy twórczości Kolonki Nie Lis 27, 2016 12:23 pm

Obejrzyj sobie takie coś jak Mówię jak nie jest to Ci podsumuje Twojego wielkiego Maksa Mariusza. Lewica to stan umysłu? Skończ bredzić żałosny prawilny pseudopatrioto. Wy to stan umysłu, tyle, że psychicznego.
Awatar użytkownika
eee

eee Nie Lis 27, 2016 1:44 pm

No proszę, jakoś nie musieli się "dobijać" i "walczyć" o miejsce na multipleksie. Niektórym, wybrańcom, to życie płynie jak z płatka.
Awatar użytkownika
Donek

Donek Nie Lis 27, 2016 1:44 pm

Czekam na wyniki oglądalności Zoom Tv I Nova Tv.
Coś mi się wydaje,że statystyki będą żałosne.
Awatar użytkownika
hgw

hgw Nie Lis 27, 2016 1:45 pm

"pep" napisał(a): fakty są takie że Kolonko przewidział wszystkie ważne wydarzenia polityczne od Brexitu po Trumpa

I był jedyny na świecie, co to zrobił? Nobla mu dać, szybko. Ta "analityczna argumentacja" była dokładnie taka sama jak Breitbart czy Russia Today. Narracja post-prawdy, czyli po polsku kłamstwa.
Nawet teraz ciężko jest prawactwu przełknąć wynik wyborów w USA, w których Clinton zdobyła ponad 2 miliony głosów więcej niż Trump. Gdyby nie specyfika ordynacji, w każdym innym demokratycznym kraju świata to Clinton byłaby prezydentem, więc pierdolenie o "zwycięstwie demokracji" musieli sobie prawaczkowie szybciutko zmienić na "zwycięstwo systemu wyborczego" - tego samego systemu, o którym dwa czy trzy lata temu mówili, że jest najgorszy ever (np tweety Trumpa o kolegium elektorów).
Taka jest właśnie "jakość" Kolonki. On nie mówi nic odkrywczego, jest wyłącznie pasem transmisyjnym światpoglądu zasilanego rosyjską propagandą.

"pep" napisał(a): Nie no ja wiem że bycie lewakiem to stan umysłu, ale zidiocenie tej grupy społecznej postępuje w zastraszającym tępie.

Przynajmniej, w przeciwieństwie do tępych prawaków, lewacy szanują ortografię własnego języka. A teraz idź przepisz "tempo" 100 razy.
Awatar użytkownika
lech

lech Nie Lis 27, 2016 1:55 pm

Następna stacja z tandetnymi serialami i programami zagranicznymi amerykańskimi. Nie daje się już tego oglądać. KRRiT po co tyle programów z ciągłymi powtórkami. Dlaczego tak łatwo zgodzono się na zmianę programową Polsat News Sport. I te ich wystąpienia o ulgi w opłatach. Żenada.
Awatar użytkownika
Myślałem ci ja, że

Myślałem ci ja, że Nie Lis 27, 2016 4:49 pm

WP mobi to był największy hit. Ale ta zabawka, to dopiero! Powodzenia
Awatar użytkownika
patryk

patryk Nie Lis 27, 2016 5:40 pm

media i ich tv reklamuja takze nowopowstale stacje takie jak metro tv ??? hehehe platformiane towarzystwo robi wszystko zeby odciagnac widzow od tvp, zeby czasem nie dowiedzieli sie za duzo o tym jak rzadzila PO. to tak jak by polsat reklamowal tvn albo tvp. wszystko po to zeby odzyskac wladze, po to powstaly te nowe stacje. wszystkie w jednym czasie i wszystkie po wygranej Pis. spojrzcie tez kto tam pracuje, sami dziennikarze okołoplatformiani. dziekuje za uwage.
Awatar użytkownika
009

009 Nie Lis 27, 2016 5:49 pm

Widzę, że na razie nie muszę się spieszyć z wymianą anteny.
Awatar użytkownika
maxxx

maxxx Nie Lis 27, 2016 8:13 pm

Czym się podniecacie???? Stacyjką, która będzie miała 0,1 udziału w rynku????? Przecież to margines marginesu....A dyskusja jakby to ABC News wchodziło do Polski..........
Awatar użytkownika
rycho

rycho Nie Lis 27, 2016 8:20 pm

mam nadzieje, ze nowa KRRiTv znacznie lepiej niz POprzednia zagospodaruje mux 5 i 6
Awatar użytkownika
Widz

Widz Pon Lis 28, 2016 1:30 am

Fakty są takie, że zarówno Nowa TV jak i zapewne pozostałe stacje na multipleksie nie mają jakiejś konkretnej oferty tak by przyciągnąć widza. Nie ma w nich produktów flagowych więc i widzów nie będzie. A Panie Patryk argumenty w stylu, że to platformerska telewizja są po prostu żałosne, bo w taki sam sposób tyle, że PiSowska jest TVP. Za TVN również nieszczególnie przepadam, bo manipuluje i jest stronniczy, ale Polsat? Gdzie w Polsacie stronniczość? A jeśli tak to na czyją stronę? wtf? TVP to PiS i zidiociała prawica, TVN to PO a Polsat to przepraszam ale za kim niby jest? Oglądam i nie wiem.
Awatar użytkownika
Gorazd

Gorazd Pon Lis 28, 2016 8:20 am

Kolejna "SIECZKA". Bajoro zamulone ..................................
Awatar użytkownika
VV

VV Czw Gru 01, 2016 10:29 am

Nowy kanał i oczywiście telenowele.Dajcie spokój z tym badziewiem dość tych tasiemców.
Awatar użytkownika
Krok

Krok Pią Gru 02, 2016 12:29 am

"Nafrayu" napisał(a): Słaba oferta serialowa wszystko to co na bbc leci a mogli kupić jakieś seriale nie emitowane w Polsce jeszcze a tak to kicha

Seriale nawet fajne - tyle że na BBC lecą bez reklam w środku. Na WP pewnie będą "pocięte" reklamami - odechce się oglądać. :-(
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości