WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Zagraniczne produkcje telewizyjne

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Doctorthefirst

Doctor Who

Doctorthefirst Pią Sie 05, 2011 11:31 am

6 seria odświeżonych przygód kultowego Doktora Who stała się jak na mój gust co prawda zbyt hollywoodzka, zbyt amerykańska w standardach, postawiono na ckliwy patos wylewający się co rusz z ekranu, a doktor zachowuje się jak nie doktor, którego mogliśmy poznać ze wcześniejszych epizodów, ale mam nadzieję na zmiany w lepszym kierunku - począwszy od 10 września (premiera odcinka pt. "Night Terrors").
Wierzę też w poprawę Murraya Golda, nadwornego kompozytora muzyki do Doctora Who, bo po genialnych 5 sezonach zaczyna delikatnie rzecz ujmując - przynudzać.
Awatar użytkownika
smiled

Re: Doctor Who

smiled Pią Sie 05, 2011 8:37 pm

Najbardziej wkurzająca jest w ostatnich kilku epizodach towarzyszka doktora, Amy. Już nawet Marthę bardziej lubiłem.
Awatar użytkownika
Roryripplease

Roryripplease Nie Sie 07, 2011 3:59 pm

E tam, właśnie Martha była najbardziej irytującą postacią ever. Amy jest przynajmniej trochę normalniejsza. Denerwuje mnie za to jej chłopak, a miałem już parę razy nadzieję na to, że go uśmiercili na dobre...
Awatar użytkownika
Zoe

Zoe Czw Sie 11, 2011 10:12 am

W tym sezonie nie ma postaci, która by mnie nie irytowała. Rory nie jest w tym aspekcie lepszy ani gorszy.
Awatar użytkownika
Jim

Jim Sob Sie 13, 2011 7:21 pm

Ja mam nadzieję, że następne epizody podreperują reputację serialu :) .
Awatar użytkownika
Doctorthebest

Doctorthebest Wto Sie 23, 2011 5:29 pm

Uwielbiam ten serial, chyba najlepsze serialowe odkrycie w moim życiu :) tym smutniej patrzeć na jego upadek następujący najwidoczniej od kilkunastu ostatnich odcinków.
Awatar użytkownika
maniac

maniac Nie Sie 28, 2011 8:35 pm

No to już bardzo niebawem nowe odcinki 6 sezonu :). Oczywiście nie w Polsce, zaznaczam z czystej formalności.
Wróć do Seriale zagraniczne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości