WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Hubert

Doda dziękuje szefowi muzycznemu RMF FM. "Przewrócił całe moje życie do góry nogami"

Hubert Sob Maj 27, 2023 7:21 am

Widać że Adam Czerwiński promuje Dodę na rmfie zarówno FM i jak i maxxie
Awatar użytkownika
Grupa

Re: Doda dziękuje szefowi muzycznemu RMF FM. "Przewrócił całe moje życie do góry nogami"

Grupa Sob Maj 27, 2023 8:28 am

Dziadostwo
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

Re: Doda dziękuje szefowi muzycznemu RMF FM. "Przewrócił całe moje życie do góry nogami"

MCMLXXXV Sob Maj 27, 2023 8:38 am

"Hubert" napisał(a): Widać że Adam Czerwiński promuje Dodę na rmfie zarówno FM i jak i maxxie

Tego całego Czerwińskiego należy zdymisjonować w trybie natychmiastowym, bo to największy szkodnik w eterze, który bije na głowę nawet Roberta Kozyrę z Radia Zet.
Awatar użytkownika
.

. Sob Maj 27, 2023 9:58 am

Muzyczna śruta serwowana w muzycznym korycie.
Awatar użytkownika
ewrtg

ewrtg Sob Maj 27, 2023 10:40 am

duybkajska lafirynda
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

MCMLXXXV Sob Maj 27, 2023 11:48 am

Dioda Elektroda skończyła się wraz z chwilą rozpadu grupy Virgin w 2006 roku
Awatar użytkownika
Prawda

Prawda Sob Maj 27, 2023 12:53 pm

"Hubert" napisał(a): Widać że Adam Czerwiński promuje Dodę na rmfie zarówno FM i jak i maxxie

Nie masz pojęcia o robieniu radia. W interesie dyrektora muzycznego jest, żeby grać hit na swojej antenie.
Awatar użytkownika
hipo

hipo Sob Maj 27, 2023 1:20 pm

"." napisał(a): Muzyczna śruta serwowana w muzycznym korycie.

Bo nie w tvn to hejtujesz?
Awatar użytkownika
Solomon Kane

Solomon Kane Sob Maj 27, 2023 1:52 pm

Na szczęscie nie słyszałem tego "hitu"
Awatar użytkownika
qba

qba Sob Maj 27, 2023 2:44 pm

Wolę Dire Straits :)
Awatar użytkownika
Zmorki

Zmorki Sob Maj 27, 2023 3:10 pm

Teraz tylko pomnożyć te 20M to przez pięć...
Awatar użytkownika
sosik koperkowy

sosik koperkowy Sob Maj 27, 2023 3:19 pm

Doda + RMF + Zetka = bryndza dla tipsiar i karków
Awatar użytkownika
Haliszka

Haliszka Sob Maj 27, 2023 3:38 pm

Pierwszy raz słyszę tego hita tutaj. Do połowy. Dalej nie daje rady umcy umcy umcy..jedno sie rzuca w uszy..mniejsza wada wymowy Dody ale dużo starszy głos. To już starsza pani jednak jest
Awatar użytkownika
Cross50

Cross50 Sob Maj 27, 2023 4:11 pm

Jakie radio taki hit...dno
Awatar użytkownika
Polo

Polo Sob Maj 27, 2023 5:17 pm

"qba" napisał(a): Wolę Dire Straits

To sobie słuchaj w kółko starych rzęchów i nie truj tyłka ludziom, którzy mają gdzieś, co ty wolisz.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości