WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tantiemyzinternetu

Drugi sezon „Archiwisty” od 14 lutego w TVP VOD, Żmijewski i Pawłowski w obsadzie (zdjęcia)

tantiemyzinternetu Śro Lut 08, 2023 8:51 am

Serial stał się hitem Netflixa, a jego twórcy nie zobaczyli za to grosza, bo streamingi nie płacą w Polsce tantiem. W tv i kinie za popularność twórcy dostaliby odpowiednie wynagrodzenie.
Awatar użytkownika
Wiktoria

Re: Drugi sezon „Archiwisty” od 14 lutego w TVP VOD, Żmijewski i Pawłowski w obsadzie (zdjęcia)

Wiktoria Śro Lut 08, 2023 1:14 pm

Kto nie dostał, ten nie dostał producent chwalił się statuetkami, nagrodami od Netflixa... pewnie jakiś przelew za tym tez poszedł ...
Awatar użytkownika
Bert

Re: Drugi sezon „Archiwisty” od 14 lutego w TVP VOD, Żmijewski i Pawłowski w obsadzie (zdjęcia)

Bert Śro Lut 08, 2023 2:17 pm

Tego nudziarstwa nie idzie oglądać ,tak że nie wiem po co ten 2gi sezon, Miał być to wielki hit według Kurskiego a wyszła Wielka Klapa jak zresztą wszystko co Kurski wymyślał to Klapa
Awatar użytkownika
Miłoszek

Miłoszek Wto Lut 14, 2023 9:33 am

Fajny byl ten seriali, pamiętam zacząłem go oglądać całkiem przypadkiem i tak już zostało, dlatego 2 sezon mnie niezmiernie cieszy
Awatar użytkownika
Julka

Julka Wto Lut 14, 2023 9:34 am

Pierwszy sezon mega dobry jak na Polski kryminał to jeden z moich ulubionych
Awatar użytkownika
roma

roma Nie Lut 19, 2023 11:17 pm

Jak się okazuje to nasz kraj potrafi nakręcić bardzo dobre seriale. A ten jest właśnie idealnym tego przykładem
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości