WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
wykopki na jesień?

Drwiny z PiS-u na scenie. Polsat wyciął skecze o Morawieckim i Sasinie. "Nigdy wcześniej tego nie robili"

wykopki na jesień? Wto Wrz 05, 2023 6:36 am

Pewnie do Polsatu zadzwonił ktoś z Głównego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk i zwrócił uwagę na niestosowność żartów z Polskiej Zjednoczonej PRawicy (PZPR).
Awatar użytkownika
Lolik

Re: Drwiny z PiS-u na scenie. Polsat wyciął skecze o Morawieckim i Sasinie. "Nigdy wcześniej tego nie robili"

Lolik Wto Wrz 05, 2023 6:39 am

Jak się robi interesy z władzą to nie można jej obśmiewać. Oto cała obiektywność. Pewien jeden telefon i już prezesa prezesów postawili do pionu
Awatar użytkownika
obserwator mediów

Re: Drwiny z PiS-u na scenie. Polsat wyciął skecze o Morawieckim i Sasinie. "Nigdy wcześniej tego nie robili"

obserwator mediów Wto Wrz 05, 2023 6:46 am

"Lolik" napisał(a): Jak się robi interesy z władzą to nie można jej obśmiewać. Oto cała obiektywność. Pewien jeden telefon i już prezesa prezesów postawili do pionu

Nieustannie bawi mnie hasło reklamujące polsatowskie Wydarzenia: "najbardziej obiektywny program informacyjny".
Nieważny jak ciężki miałem dzień, zawsze zaczynam się się śmiać gdy o 18:50 mam włączony Polsat.
Awatar użytkownika
Hrumek

Hrumek Wto Wrz 05, 2023 6:54 am

Polsat sprzedał PiSowi dziadostwo nie boją nic...idą wybory muszą podporządkować masakra
Awatar użytkownika
YKK

YKK Wto Wrz 05, 2023 7:08 am

Bogdan Gawryluk zawsze wie, skąd wieje watr.
Awatar użytkownika
nanana

nanana Wto Wrz 05, 2023 7:25 am

Nie mogę pojąć tej ugiętości Solorza, mimo że wciąż czytamy o milionowych karach co raz nakładanych przez skarbówkę na jego firmy 🙈
Awatar użytkownika
Lemon

Lemon Wto Wrz 05, 2023 7:43 am

Przecież te "kabarety" to jedno wielkie dno. Z czego tu się śmiać? Dziwne, że to jeszcze kogoś bawi i jest pokazywane w telewizji. Poziom dna!
Awatar użytkownika
Max Flara

Max Flara Wto Wrz 05, 2023 8:07 am

Kabaret, disco w polu, para coś tam, coś tam, to całe oblicze telewizji, a i wiadomo że im głupszy elektorat, tym szybciej ich gąbka, zwaną dla zmylenia przeciwnika, mózgiem, nasiąka, ale nie ze mną te numery panie słoneczko, cieniu TVP i Trwam, bo Wy koty, z jednego worka.
Awatar użytkownika
pp

pp Wto Wrz 05, 2023 8:09 am

"nanana" napisał(a): Nie mogę pojąć tej ugiętości Solorza, mimo że wciąż czytamy o milionowych karach co raz nakładanych przez skarbówkę na jego firmy 🙈[/quot

Te kary nakładane przez skarbówkę to grosze pmające przypominać że żawsze mozemy nałożyć większą karę.
Sprawa idzie o biznesy warte miliardy złotych typu elektrownia jądrowa w Koninie (to od państwa zależy czy będzie wydana zgoda czy też nie).
Awatar użytkownika
Leon Zawodowiec

Leon Zawodowiec Wto Wrz 05, 2023 8:16 am

A może wycieli bo to stawało się nudne jak kabareciarze trzepiają się tylko jednej strony. Dlaczego się tak boją pośmiać z rudego czy z tygrysa i wodzireja? Też byłoby wesoło :-)
Awatar użytkownika
ae

ae Wto Wrz 05, 2023 8:24 am

Wycięli bo Polsat zatrudnia bezpośrednio ludzi PiSu. Są bardzo ultraneutralistyczni!
Awatar użytkownika
aaa

aaa Wto Wrz 05, 2023 8:44 am

Czytam i dno. Zachodnie poczucie humoru. Polski żart powinien być inteligentny, zgrabny, a nie prostacki. Mnie nie śmieszą takie kabarety.

PS. A co TVP mówi o Tusku to cóż. Raz, że fakty, a dwa rudy się już raz wykazał przez dwie kadencje i nikt nie tęskni. Do logopedy z chłopem na NFZ i niech zajmie się wnuczkami i rodziną, więcej pożytku dla świata z tego będzie.
Awatar użytkownika
j7nk

j7nk Wto Wrz 05, 2023 8:47 am

Agent Zeg znowu nadaje
Awatar użytkownika
Ja

Ja Wto Wrz 05, 2023 8:47 am

A kto to jest osłonka prymitywny przygdup jakie skecze to analfabeta gonic go do lajna
Awatar użytkownika
My

My Wto Wrz 05, 2023 8:53 am

Jakie skecze przecież to imbecyle takie same jak rudy matol z we mactu
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości