Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Duży spadek PR I, zyskały Trójka i Radio Maryja

RMF FM pozostaje niezmiennie liderem rynku radiowego - wynika z raportu Wirtualnemedia.pl za wrzesień-listopad 2011 roku. Badany okres był udany Trójki, która zanotowała spory wzrost - na przeciwnym biegunie Jedynka.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post słuchacz » Czw Gru 08, 2011 11:18 pm

Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi, pewnie o kasę... Ale wiem, że wśród moich znajomych znacznie wzrosła słuchalność PR I i PR III. Dosyć już mamy tej sieki.
słuchacz

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Duży spadek PR I, zyskały Trójka i Radio Maryja

Post poznań » Pią Gru 09, 2011 9:34 am

Niech Jedynka poprawi jakość reportaży,bo trącą myszą i przypominają lata 80-te.Powinniśmy wiecej kupowac od regionów-będzie taniej a tematy beda na pewno atrakcyjniejsze dla słuchaczy
poznań

Post warszawka śmiechu warte » Pią Gru 09, 2011 10:46 am

Staram się być obiektywny i otwarcie przyjmować rzeczywistość jak jest naprawdę, żeby wiedzieć tak dla siebie.
Dużo podróżuję i przebywam w różnych środowiskach i często dowiaduję się gdy odbieram media i robione biurokratyczne badania często o jakieś nowej rzeczywistośc.
Dochodzę do wniosku, źe to totalne bzdury, często sztuka dla sztuki.
Chociażby przykład oczywisty rozgłośni o. Rydzyka tu niby wg. słucha tylko 2%, a było jeszcze mniej, bo wzrosło.
Ludzie stuknijcie się w łepetyny puste głupiej warszawki wystarczy ruszyć w teren i zobaczyć, że np.. w mniejszych miastach i szczególnie na wioskach tej rozgłośni słucha co druga, co trzecia osoba, szczególnie wśród starszych, a i inne osoby, które nie zgadzają się bardzo z tą rozgłośnią też słuchają od czasu do czasu z ciekawości i znudzenia innymi, do których też ja należę.
Więc takie wyniki przykładowy. 2% jest kpiną z intelincji i postrzegania rzeczywistości mojej i mi podobnych
warszawka śmiechu warte

Post Aop » Pią Gru 09, 2011 1:17 pm

Takie są efekty zatrudniania nieudaczników typu Dąbrowa i spółka...
Aop

Post asdw kocham RMF FM a brzydzę się Radiem ZET » Pią Gru 09, 2011 2:07 pm

Najważniejsze jest to że RMF FM rządzi.
A Radio ZET, to sam nie wiem co z nimi zrobić żeby ich unicestwić, przecież oni tak kiedyś padną za te wszystkie kłamstwa jakie zrobili wobec RMF FM.
A RMF FM rośnie bo wracają inni słuchacze do nich.
asdw kocham RMF FM a brzydzę się Radiem ZET

Post rapsodia » Pią Gru 09, 2011 2:44 pm

Dąbrowa z tym wąsami co to teraz ma powinien zagrać LW
a nie utalentowany Robert Wiąckiewicz... :-) Patrz, ze takie beztalencia promuje TOK FM :-):-):-):-)
rapsodia

Post słuchaczka » Pią Gru 09, 2011 3:20 pm

Więcej rocka na jedynce , a słuchaczy jeszcze ubędzie .
słuchaczka

Post lolek » Pią Gru 09, 2011 5:48 pm

radio zet i rmf fm to radia populistczne a ze aktualnie mloda na cos lekko strawnego i niewymagajacego......... to i popularnosc duza.
lolek

Post kulka » Pią Gru 09, 2011 9:28 pm

odczepcie się od Dąbrowy, przecież on tam od ledwie miesiąca jest, a spadki to robota poprzednikow nieudaczników, a właściwie brak roboty
kulka

Post Nana » Sob Gru 10, 2011 12:12 pm

RMF FM jest i żyje w nas
Nana

Post asdw kocham RMF FM a brzydzę się Radiem ZET » Sob Gru 10, 2011 12:43 pm

A nie mówiłem że, są wśród nas ludzie którzy nie pozwolą na upadek RMF FM.\
RMF FM to taka stacja, która umie pobudzić każdy umysł do samodzielnego myślenia, dzięki swojej niepowtarzalnej muzyce oraz błyskawicznie podane fakty, które są podawane przez najlepszych dziennikarzy w kraju.
asdw kocham RMF FM a brzydzę się Radiem ZET

Post fbb1 » Sob Gru 10, 2011 8:51 pm

PR 2 POLSKIEGO RADIA. Uspokaja. Bez polityki. Każdy słucha to co lubi.
fbb1

Post Jan » Pią Gru 23, 2011 1:23 pm

Jak może rosnąć słuchalność Jedynki jak ja jadę w piątek po południu na weekend a tu nadają jakiś magazyn watykański i to w godzinach najlepszej słuchalnosci , od razu przełączam na Zet lub Inne muzyczne.
Jan

Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca