Jan Pon Sty 17, 2022 9:32 am
Próbowałem zostać z Trójką, bo to było moje radio przez prawie 40 lat i też uważałem, że przyda się spore przewietrzenie, juz mnie irytowały wkółko te same głosy, nie wszystkie, ale wiele z nich. Byłem ciekaw zmian, pojawiali się nowi redaktorzy, zgasł duch tego radia, ale liczyłem, że to przejściowe, juz w wakacje zaczynałem się wkurzać, bo to radio zrobiło się strasznie wtórne, nic nowego, do tego strasznie się spauperyzowało, mało rocka, muzyka głównie pop, w najlepszym razie pop/rock, właśnie przez muzykę zacząłem słuchać radia w internecie, bo na fm jakoś nic mi nie podeszło, najpierw Rockserwis, a od listopada 357 i jak usłyszałem znowu te głosy, to nawet te, które mnie wcześniej denerwowały teraz ich słucham z przyjemnością, dużo młodych, świetnych, niesamowicie osłuchanych ludzi, reportaże, humor, dowcip i bez reklam, to 357 jest nawet lepsze niż była Trójka, to może za wcześnie, na razie tak jest, zobaczymy jak im się uda, ale moim zdaniem Trójki juz nie ma, a to co jest, da się słuchać przez dwie trzy godziny w tygodniu, ja nie oglądam telewizji, zawsze wolałem radio, a 357 moge słuchać non stop, moze nie kazdemu sie podoba, teraz kazdy woli rmf i zeby były przeboje ale ja mam tu to co zawsze dostawałem w Trójce - nowe, nieznane, a rewelacyjne.