WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
WściekłyChopin

Dziennikarz biegnie ze Szczecina do Warszawy. Z hasłem "Nie głosuj na PiS" na koszulce

WściekłyChopin Śro Maj 31, 2023 6:57 am

Głosuj na nędzę, na walić Polaka. Zapomniał dopisać. Szkoda człowieka. Cóż jego sprawa.
Awatar użytkownika
Gosc

Re: Dziennikarz biegnie ze Szczecina do Warszawy. Z hasłem "Nie głosuj na PiS" na koszulce

Gosc Śro Maj 31, 2023 7:17 am

"Nie głosuj na PiS"
Awatar użytkownika
haha

Re: Dziennikarz biegnie ze Szczecina do Warszawy. Z hasłem "Nie głosuj na PiS" na koszulce

haha Śro Maj 31, 2023 9:21 am

Nie głosuj na PiS, glosuj na miernoty z oPOzycji których jedynym programem wyborczym jest "walić w PiS". xD Geniusz!
Awatar użytkownika
ron

ron Śro Maj 31, 2023 9:25 am

Sukcesu! Jak tak dobrze idzie, trzeba biec dalej, za stolicę. A potem Słowacja, Węgry, Rumunia, Bułgaria, Turcja i dalej, dalej... Nie wracać już do kraju.. Nieść posłannictwo "Nie głosuję na PiS" aż do Iranu.
Awatar użytkownika
Woj

Woj Śro Maj 31, 2023 9:25 am

I ta pogarda dla prowincji. To już zeszło do poziomu odruchów. A potem się dziwicie, że dziennikarze są nazywani przemysłem pogardy.
Awatar użytkownika
Środkowy

Środkowy Śro Maj 31, 2023 9:45 am

Nie będziesz mi mówił co mam robić!
Awatar użytkownika
L O L

L O L Śro Maj 31, 2023 9:48 am

Od 7 lat mieszkać na Malcie, a w roku wyborczym biegać po Polsce z koszulką z napisem, by nie głosować na PiS. :)

Za rok przed samorządowymi też będzie biegał?
Awatar użytkownika
troll

troll Śro Maj 31, 2023 9:57 am

Najwidoczniej facet ma lepsze nogi niż głowę. Tak bywa.
Awatar użytkownika
dlg

dlg Śro Maj 31, 2023 10:03 am

A dlaczego Pan opuścił Egipt? Już mu nie pasowało życie w muzułmańskim Państwie? Pamiętam jak kilkanaście lat temu mówił, że dla dobra dzieci chce mieszkać w Egipcie, a nie w zepsutej Polsce. To co on się martwi o Polskę?
Awatar użytkownika
Dr Wilczek

Dr Wilczek Śro Maj 31, 2023 10:19 am

Ciężki przypadek - współczuję
Awatar użytkownika
prawy

prawy Śro Maj 31, 2023 10:54 am

Ale ludzie mają zryte berety. Zalosne. I tak zagłosuje na PIS bez podpowiadania.
Awatar użytkownika
Trzeźwy

Trzeźwy Śro Maj 31, 2023 10:58 am

Czekam na podsumowanie, ile głosów ten bieg zabrał PiSowi.
Awatar użytkownika
5342lklk

5342lklk Śro Maj 31, 2023 11:03 am

a czemu biegnie ze Szczenina, a nie z Gozo ??
Awatar użytkownika
Marlena

Marlena Śro Maj 31, 2023 12:28 pm

"Był jednym ze scenarzystów „Świata według Kiepskich”, w 2000 przeszedł na islam". To wszystko tłumaczy.
Awatar użytkownika
;-)

;-) Śro Maj 31, 2023 7:18 pm

Sponsorem biegu jest Władymir Władymirowicz.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości