WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Znowu ja

Dziennikarze Polska Press skarżą się na Orły: „Miały porywać do pracy, ale system szwankuje”

Znowu ja Wto Maj 30, 2023 6:33 am

Jak to, pcimski Midas po zawodówce nie może się mylić!
Awatar użytkownika
kolis

Re: Dziennikarze Polska Press skarżą się na Orły: „Miały porywać do pracy, ale system szwankuje”

kolis Wto Maj 30, 2023 9:55 am

Kasa za robienie clickbaitów xd
Awatar użytkownika
dd

Re: Dziennikarze Polska Press skarżą się na Orły: „Miały porywać do pracy, ale system szwankuje”

dd Wto Maj 30, 2023 11:24 am

No za Niemca nie mieli nawet etatu, teraz krytyczni wobec bonusowego porgramu praconiczego xD. Chociaż myślę, że są to odosobnione głosy, oczywiście anonimowe pod pretekstewm strachu.
Awatar użytkownika
hehe

hehe Wto Maj 30, 2023 12:28 pm

Jak to, przecież wszystko jest bosko i doskonale w rzeczywistości PiSmaków, to nie prawda! System premii na pewno jest równie bezbłędny jak nowy ład podatkowy!
Awatar użytkownika
deprn

deprn Wto Maj 30, 2023 12:32 pm

"dd" napisał(a): No za Niemca nie mieli nawet etatu, .

A w zaborach to ludzie płacili, żeby tylko pracować.
Awatar użytkownika
fj

fj Wto Maj 30, 2023 1:00 pm

Reżimowe pachołki płaczą. Piękne.
Awatar użytkownika
Skąd taki pomysł? Nie ma czegoś takiego w orłach

Skąd taki pomysł? Nie ma czegoś takiego w orłach Wto Maj 30, 2023 1:51 pm

Liczyć się teraz mają teksty jakościowe, przykuwające uwagę czytelnika przez co najmniej 3,5 minuty.
Awatar użytkownika
Qwe

Qwe Wto Maj 30, 2023 4:14 pm

I te dzienniki regionalne pod Orłem stały się ciekawe. Jest więcej własnych tekstów nie mielenia internetu. Przede wszystkim zaczęli wychodzić z redakcji. Jest dużo aktualnych zdjęć a nie tydzień tydzień „Zobacz jak wyglądało nasze miasto przed laty”, albo „Mieszkancy naszego miasta w obiektywie Google Street View" i screeny. Dla mnie to było żenujące.
Awatar użytkownika
Bytom

Bytom Wto Maj 30, 2023 6:22 pm

Zapewnienie o tym, że wszystko działa jak należy, to chyba sam Daniel pisał :-D
Awatar użytkownika
Magda

Magda Pią Cze 02, 2023 7:56 pm

Kto to pisze? WIELKIMI literami w ZUZP jest napisane kiedy następuje rozliczenie PREMII. Wystarczy przeczytać regulamin. Po każdym kwartale, rozliczenie (wypłata) w 2 miesiącu po zakończeniu kwartału. Czyli za Q1 na koniec maja, za Q2 na koniec sierpnia itd. Wszystko macie napisane. Serio????
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości