WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Problemy, pytania, dyskusje, nowości, ...

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
tsergairl
 
Posty: 1
Rejestracja: Czw Lut 01, 2007 10:14 am

Dziwne - naprawde dziwne

tsergairl Czw Lut 01, 2007 10:23 am

Witam serdecznie

Dzisiaj pierwszy raz na Waszym forum :-) ,

Slowami wstepu chcialbym tylko powiedziedziec ze nie jestem zadnym elektronikiem ani tez jamu podobnych fachmanów, jestem chemikiem , i tych temetach ja moge udzielac pomocy :-)

Ale do rzeczy

W zeszlym roku w listopadzie zakupilem polsat cyfrowo, sam nie wiedzialem jak latwo pojdzie mi instalacja tej anteny, aha pisze do Was z Irlandii :-)

I wszystko bylo OK, do wczoraj , po wlaczeniu dekodera, pojawil sie napis : "BRAK SYGNALU"

Zadzwonilem do biura obslugi , o dziwo nie czekalelem za dlugo , op chwili pani wyjasnila mi co mam zrobic, nie przynioslo to zadnych skutków ( a pomoc jej ograniczyla sie tylko do standardowych operacji jak wylaczyc i wlaczyc dekoder oraz jak przywrocic ustawienia fabryczne ) jak jej powiedzialem ze nic sie nie poprawilo , to pani zdegudtowanym glosem poinformowala mnie ze to antena sie obrocila :-)
co jest nieprawda, bo jest tak przykrecona ze "koniami mozna ja wyrywac " :-)

dzisiaj rano natomiast pojawil sie nowy napis :
NACISNIJ MENU ABY ZAINSTALOWAC,
oczywiscie zrobilem to , ale zamiast poajwic sie program sygnal lub cokolwiek innego , znowu pojawia wi napis "NACISNIJ MENU ABY ZAINSTALOWAC " i tak w kółko

Bardzo prosze szanowni specjalisci o pomoc, bo kolejne telefony do "FIRMY, to kolejne kilka dni z zycia mniej :-)

Pozdrawiam

Tsergairl
Awatar użytkownika
BeteNoire
junior
 
Posty: 82
Rejestracja: Sob Sty 13, 2007 12:36 pm

BeteNoire Pią Lut 02, 2007 8:09 pm

Ach te panie z centralki...
Mam nadzieję, że wyłączałeś dekoder z gniazdka i dawałeś mu postać w stanie "stand by" jakiś czas?
Awatar użytkownika
kamilek101
początkujący
 
Posty: 11
Rejestracja: Pią Gru 22, 2006 12:43 am
Miejscowość: Szczecin

Tuner chyba nawalił

kamilek101 Pon Lut 05, 2007 3:04 am

Tuner chyba nawalił
Wróć do Cyfrowy Polsat

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości