WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Katol

„Gazeta Polska Codziennie” od roku nie zdrożała. Sakiewicz: staramy się spłaszczać strukturę

Katol Wto Lut 07, 2023 7:44 am

Jakie znaczenie ma cena tej gazety, jak i tak nikt jej nie kupuje. To tylko wehikuł Sakiewicza do wyciągania kasy ze spółek SP.
Awatar użytkownika
aaa

Re: „Gazeta Polska Codziennie” od roku nie zdrożała. Sakiewicz: staramy się spłaszczać strukturę

aaa Wto Lut 07, 2023 8:07 am

Brzuch sobie spłaszcz:) tłusty kocie...
Awatar użytkownika
rych

Re: „Gazeta Polska Codziennie” od roku nie zdrożała. Sakiewicz: staramy się spłaszczać strukturę

rych Wto Lut 07, 2023 9:50 am

To ile tej szambiary teraz się sprzedaje? Bo nie mogę znaleźć. Może już w ogóle nie ma nakładu? Numer próbny ino?
Awatar użytkownika
kornecki

kornecki Wto Lut 07, 2023 1:04 pm

ozenil sie i prowadzil az mu sie skonczylo - podskocz michniku ponad - pan bog i jego aniolowie zemsty do ciebie albo do mnie - wojownicy nocy blazna i klauna bezprawia i niekompetencji
Awatar użytkownika
von

von Wto Lut 07, 2023 1:46 pm

"rych" napisał(a): To ile tej szambiary teraz się sprzedaje? Bo nie mogę znaleźć. Może już w ogóle nie ma nakładu? Numer próbny ino?

szambiarę masz pod kiblem
Awatar użytkownika
CAPS LOCK

CAPS LOCK Wto Lut 07, 2023 1:46 pm

"aaa" napisał(a): Brzuch sobie spłaszcz:) tłusty kocie...

Moderacja nie usuwa komentarza?
Awatar użytkownika
mmm

mmm Wto Lut 07, 2023 8:50 pm

Pewnie na pensjach.
Awatar użytkownika
Usuń komentarz no już

Usuń komentarz no już Wto Lut 07, 2023 9:20 pm

"aaa" napisał(a): Brzuch sobie spłaszcz:) tłusty kocie...

Kulturę osobistą sobie kup!
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości