WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Elon

Grupa 4fun Media: mniej wpływów z telewizji, więcej z reklam outdoorowych i FCB Bridge2Fun

Elon Pią Lis 30, 2018 9:16 am

Mam nadzieję, że wynik telewizyjny nie został pogorszony przez siostry godlewskie oznaczałoby to dramat i początek końca ich kariery a to przeciętny Polski widz czy to hejter czy miłośnik mógłby nie znieść ponadto czy for fun media zamieszany jest wytwór jakim jest szkoła muzyczna sióstr godlewskich bo jeżeli tak to spadki mogą być o wiele bardziej znaczące. Apeluje więc do władz placówki pod rzeczoną nazwą for fun media aby jeszcze w ostatnim momencie poszły po tak zwany rozum do głowy i może jednak zrezygnowały ze współpracy z nimi ponieważ siostry godlewskie mogą mieć wpływ na przykład na agencje bridget. Mam jeszcze ostatnie pytanie czy ktoś mógłby mi zasugerować gdzie mogłem zostawić wczoraj w godzinach około 3:00 nad ranem papierosy chodzi oczywiście o teren mojego mieszkania wynajmowanego na Powiślu od słynnego dewelopera Jakuba w.
Awatar użytkownika
ross

Re: Grupa 4fun Media: mniej wpływów z telewizji, więcej z reklam outdoorowych i FCB Bridge2Fun

ross Śro Gru 19, 2018 11:55 pm

"Elon" napisał(a): Mam nadzieję, że wynik telewizyjny nie został pogorszony przez siostry godlewskie oznaczałoby to dramat i początek końca ich kariery a to przeciętny Polski widz czy to hejter czy miłośnik mógłby nie znieść ponadto czy for fun media zamieszany jest wytwór jakim jest szkoła muzyczna sióstr godlewskich bo jeżeli tak to spadki mogą być o wiele bardziej znaczące. Apeluje więc do władz placówki pod rzeczoną nazwą for fun media aby jeszcze w ostatnim momencie poszły po tak zwany rozum do głowy i może jednak zrezygnowały ze współpracy z nimi ponieważ siostry godlewskie mogą mieć wpływ na przykład na agencje bridget. Mam jeszcze ostatnie pytanie czy ktoś mógłby mi zasugerować gdzie mogłem zostawić wczoraj w godzinach około 3:00 nad ranem papierosy chodzi oczywiście o teren mojego mieszkania wynajmowanego na Powiślu od słynnego dewelopera Jakuba w.

agencja "bridget" ma sie dobrze :D
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości