WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące gospodarki

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
rtlio

Helios liczy w 2023 roku na sprzedaż 12 mln biletów, nie planuje nowych kin. Wojna z platformami streamingowymi

rtlio Pon Mar 20, 2023 11:17 am

Ratujcie demokracje, idzie do Heliosa i i bierzcie popkorn a nawet dwa
Awatar użytkownika
mike

Re: Helios liczy w 2023 roku na sprzedaż 12 mln biletów, nie planuje nowych kin. Wojna z platformami streamingowymi

mike Pon Mar 20, 2023 11:26 am

Mam duży TV i kino domowe. Zrobię sobie smażoną kukurydzę która będzie mnie kosztowała 2 zł od osoby i mam kino pełną gębą. Jak mi jakiś film nie pasuje to po 15 min. zmieniam go na inny bez żadnych opłat dodatkowych.
Awatar użytkownika
Gośka

Re: Helios liczy w 2023 roku na sprzedaż 12 mln biletów, nie planuje nowych kin. Wojna z platformami streamingowymi

Gośka Pon Mar 20, 2023 11:28 am

Pandemia jeszcze nie odpuściła. Zostaję w domu.
Awatar użytkownika
kino

kino Pon Mar 20, 2023 1:26 pm

w cenie biletu mam miesiac danego serwisu streamingowego
Awatar użytkownika
Seba

Seba Pon Mar 20, 2023 1:31 pm

"kino" napisał(a): w cenie biletu mam miesiac danego serwisu streamingowego

Czyli w cenie jednego filmu masz ich niezliczoną ilość i do tego seriale. Cóż wybrać?
Awatar użytkownika
Wirusolog społeczny

Wirusolog społeczny Pon Mar 20, 2023 1:40 pm

W kinach Helios szaleje zabójczy koronawirus! Bądźcie odpowiedzialni.
Awatar użytkownika
Gilbert

Gilbert Pon Mar 20, 2023 1:44 pm

"Wirusolog społeczny " napisał(a): W kinach Helios szaleje zabójczy koronawirus! Bądźcie odpowiedzialni.

W sensie że zostań w domu?
Awatar użytkownika
Wielki ekspert wakcynolog

Wielki ekspert wakcynolog Pon Mar 20, 2023 1:55 pm

Po filmie kwarantanna dwa tygodnie.
Awatar użytkownika
awdsklxz

awdsklxz Pon Mar 20, 2023 2:05 pm

magia kina jest niepowtarzalna, brakuje tylko dobrych tytulow, ktore nie sa Papka Dla Wszystkich, ergo dla nikogo. Brakuje filmow poruszajacych, madrych, z rozmachem...
Awatar użytkownika
Porzucony wyznawca wirusa

Porzucony wyznawca wirusa Pon Mar 20, 2023 2:08 pm

Dlaczego portal nie pisze o nowej mutacji koronawirusa - Kraken? Kiedyś tyle pisaliście o koronawirusie, co się stało?
Awatar użytkownika
Zaciekawiony

Zaciekawiony Pon Mar 20, 2023 2:09 pm

Czy warto iść na piątą dawkę szczepionki? Idziecie?
Awatar użytkownika
mike

mike Pon Mar 20, 2023 2:48 pm

"Zaciekawiony " napisał(a): Czy warto iść na piątą dawkę szczepionki? Idziecie?

Zaspałeś! Siódmą już wstrzykują!
Awatar użytkownika
Wykształcony

Wykształcony Pon Mar 20, 2023 6:34 pm

Na szczęście eksperci naukowcy zapewnili w telewizji, ze ósmej dawki nie będzie. Siódma to ostatnia. Ja im wierzę, bo wierzę w naukę.
Awatar użytkownika
Istota ludzka

Istota ludzka Pon Mar 20, 2023 6:53 pm

"human being" co to kurła za bełkot
Awatar użytkownika
abc

abc Pon Mar 20, 2023 8:04 pm

Na "Avatara" ludzie do Heliosa nie chodzili, tylko do IMAX w Cinema City?
Wróć do Gospodarka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości