WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
ae

Huawei nie chce być kojarzony z zarzutami wobec TikToka. Pisze do doradców premiera

ae Pon Mar 27, 2023 5:24 pm

z a b i ć xi jinpinga!
Awatar użytkownika
Won od mojej prywatności

Re: Huawei nie chce być kojarzony z zarzutami wobec TikToka. Pisze do doradców premiera

Won od mojej prywatności Pon Mar 27, 2023 6:17 pm

To jest moja prywatna sprawa na jakie strony wchodzę urzędasom guzik do tego
Awatar użytkownika
Elo

Re: Huawei nie chce być kojarzony z zarzutami wobec TikToka. Pisze do doradców premiera

Elo Pon Mar 27, 2023 6:43 pm

Chcą jankeskiego dekaplingu za wszelka cenę. Najśmieszniejsze jest to, ze po ewentualnym wykluczeniu Hua z rynku w PL operatorzy kupią sprzęt Cisco lub inny z US za 3, 4 razy tyle - a wyprodukowany w „tych samych” fabrykach CHRL….a zapłacimy za to my…
Awatar użytkownika
Łukasz

Łukasz Pon Mar 27, 2023 8:22 pm

Mi tam Huawei bardziej kojarzy się z brakiem usług Googla w swoich sprzętach :)
Awatar użytkownika
Czytaj ze zrozumieniem

Czytaj ze zrozumieniem Pon Mar 27, 2023 9:38 pm

"Won od mojej prywatności " napisał(a): To jest moja prywatna sprawa na jakie strony wchodzę urzędasom guzik do tego

Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Temat dotyczy telefonów służbowych używanych przez urzędników. Tutaj generalnie w ogóle nie powinno się instalować żadnych rozrywkowych aplikacji (nie tylko TikToka).

Na swoim prywatnym telefonie możesz sobie robić co chcesz.
Awatar użytkownika
Stan

Stan Wto Mar 28, 2023 2:46 am

Nic to nie da, przyszedł rozkaz z USA i Morawiecki go wykona nawet gdyby był niekorzystnym dla Polski i jej interesów.
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości