WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Problemy, pytania, dyskusje, nowości, ...

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
walter-piotruś

Jak oceniacie ofertę platfromy "N"?

walter-piotruś Nie Cze 03, 2007 12:35 pm

"n" nadaje od października 2006.

Jak wam podoba się ta platfroma, szczególnie na tle konkurencji?
Awatar użytkownika
BeteNoire
junior

BeteNoire Śro Cze 06, 2007 8:18 pm

Brak kodowanych Polsatów, marny sprzęt, reklamy oszukujące ludzi... Tak się "podoba"...
Awatar użytkownika
maciekb

maciekb Czw Wrz 06, 2007 6:53 pm

Szczerze mówiąc, nic szczególnego. A ostatnie podniesienie cen to już w ogóle kanał :x
Awatar użytkownika
kielek
początkujący

Miejscowość: Przasnysz

kielek Śro Wrz 19, 2007 9:39 am

oferta bardzo słaba, a kanały które mają ruszyć te owsiaki kidscoki davincoki to badziewie, lepszą ofertę i TAŃSZĄ ma Cyfrowy Polsat, Cyfra po za HBO i Orange Ekstraklasą też jest słaba bo DROGA
abonent Cyfrowego Polsatu;)
Awatar użytkownika
Gość

Gość Czw Kwi 03, 2008 10:35 am

Pułapka w promocji "Oglądaj wszystko dla Abonentów".
Płaciłem 32 zł miesięcznie abonamentu. Zamówiłem dodatkowy pakiet, aby skorzystać z tej promocji polegającej na odblokowaniu na 3 miesiące dostępu do wszystkich kanałów i płaciłem 48 zł przez 3 miesiące, aż tu niespodziewanie za czwarty miesiąc przyszła faktura na 80 zł. Okazało się, że powinienem w okresie korzystania z promocji zgłosić fakt, że nie chcę korzystać z pełnego pakietu. Tylko, że w regulaminie jest mowa, że mogłem zrezygnować bezpłatnie z zamówionych pakietów, a ja zamówiłem tylko jeden dodatkowy pakiet, a nie pełny dostęp. Teraz okazuje się, że N-ka zarobi na mojej naiwności nie tylko 32 zł wynikające z różnicy na fakturze, ale jeszcze kilkadziesiąt złotych za rezygnacje z dodatkowych pakietów (można miesięcznie rezygnować tylko z jednego -koszt rezygnacji 20 zł). Sprawa nadaje się do rozpatrzenia przez rzecznika praw konsumenta, regulamin promocji napisany wybitnie w tym kierunku, aby wykorzystać osoby nie dość ostrożne do zgarnięcia dużej kasy. Jestem totalnie zdenerwowany i wiem już, że N-kę pożegnam.
Awatar użytkownika
Józiow

Re: Jak oceniacie ofertę platfromy "N"?

Józiow Pon Sie 15, 2011 6:29 pm

Na chwilę obecną, wraz z wprowadzeniem Polsatów, podoba się :). Zamiany bym nie chciał.
Awatar użytkownika
dr.zło

dr.zło Śro Lis 30, 2011 2:49 pm

oceniam w miarę pozytywnie. nie mam z nią większych problemów. wypuścili na święta spoko promocje. multiroom, telewizory lcd za złotówkę. nie oszukujmy się, na pewno zadziałają jak magnes na przyszłych klientów :)
Awatar użytkownika
marek28

marek28 Sob Cze 02, 2012 10:02 am

dr.zło napisał(a):oceniam w miarę pozytywnie. nie mam z nią większych problemów. wypuścili na święta spoko promocje. multiroom, telewizory lcd za złotówkę. nie oszukujmy się, na pewno zadziałają jak magnes na przyszłych klientów :)

też nie narzekam. Korzystam z pakietu rodzinnego 93 kanały. Na chwilę obcecną płacę myślę całkiem nieźle - 69 zł. Najtańsza obecnie oferta to 49zł z dekoderem za 0zł. Ogólnie rzecz biorąc przewertowałem swojego czasu oferty wszystkich platform i nki najbardziej mi odpowiadała.
Awatar użytkownika
Lexxx

Lexxx Śro Cze 27, 2012 12:07 pm

Oferta nie jest najgorsza... najgorsze jest nabijanie ludzi w butelkę!!!
Wystawili mi dwie umowy na moje nazwisko, choć podpisałem tylko jedną. Żeby było śmieszniej na ekranie telewizora co chwilę wyskakiwał mi komunikat, że nie uregulowano płatności. W końcu zadzwonilem wyjaśnić sprawę i uslyszałem, że faktycznie są dwie umowy, ale muszę zgłosić reklamację i oni nie wiedzą ile to potrwa. Oczywiście przez rzekome "niepłacenie" wyłączyli mi telewizję (na dodatek to były święta Wielkanocne tego roku), a na domiar złego pan z obsługi klienta powiedział mi, że włączą tv jak zapłacę za te wszystkie zaległości. I pomimo mojego wydzwaniania do działu obsługi klienta, tracenia pieniędzy i nerwów, za każdym razem słyszałem, że reklamacja już wpłynęła do działu reklamacji. Po dwóch miesiącach denerwowania się i wyłączonej telewizji sprawa wreszcie została wyjaśniona. Dostałem "rekompensatę" w postaci rabatu na jeden miesiąc.
Kończy mi się umowa i nie chcę o nich nawet słyszeć!!!
Awatar użytkownika
Walter

Walter Czw Cze 28, 2012 9:33 am

Oferta, zwłaszcza ta za 69zł, jest dosyć ciekawa, bo bogata nie tylko w filmy, ale także programy dla dzieciaków. Cena za takie "coś" nie przeraża.
Wróć do N

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości