WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Piotruś

Jak zdobyć 13 Lwów w Cannes? Opowiada o tym Maciej Twardowski z agencji Ogilvy

Piotruś Pon Cze 25, 2018 12:04 pm

Czekam teraz na wylew hejtu od branżowych nieudaczników, hehehehe
Awatar użytkownika
Kuku

Re: Jak zdobyć 13 Lwów w Cannes? Opowiada o tym Maciej Twardowski z agencji Ogilvy

Kuku Pon Cze 25, 2018 12:24 pm

To pewnie sam laureat sie odezwał... jakiego hejtu? To tylko dowód na to że światem rządzą lewaccy propagandzisci którzy nagradzaja swoich równie ciemnych naśladowców
Awatar użytkownika
Hehe

Re: Jak zdobyć 13 Lwów w Cannes? Opowiada o tym Maciej Twardowski z agencji Ogilvy

Hehe Pon Cze 25, 2018 5:33 pm

Ja znam odpowiedź!

Zrobić taki kejs, żeby wynikało, że mapa w minecrafcie doprowadziła do dymisji ministra środowiska. Klasyczne koloryzowanie rzeczywistości. Przecież nikt nigdy tego nie sprawdza.
Awatar użytkownika
jac

jac Pon Cze 25, 2018 6:01 pm

Polskie lasy zawsze były ostoją niemieckim panom, i tak ma pozostać. W Niemczech wycięto niedawno tysiącletni las pod budowę kopalni. Po cichutku. Polska ma być miejscem polowań i odpoczynku a głupie miejscowe mają kryć się po lasach jako ta fauna.
Awatar użytkownika
Pan Pani

Pan Pani Śro Cze 27, 2018 12:55 am

"Hehe" napisał(a): Ja znam odpowiedź!

Zrobić taki kejs, żeby wynikało, że mapa w minecrafcie doprowadziła do dymisji ministra środowiska. Klasyczne koloryzowanie rzeczywistości. Przecież nikt nigdy tego nie sprawdza.

Mi się wydaje, że Ty po prostu nie wiesz o czym mówisz ;)
Awatar użytkownika
Brand Manager

Brand Manager Czw Cze 28, 2018 9:09 am

Czy ten, skądinąd bardzo dobry pomysł, wyszedł gdzieś poza branżę? Podobno zetknęło się z nim 80mln graczy. Czy cokolwiek do nich dotarło, jaki przekaz, co im powiedział o problemie Puszczy. Mam wrażenie że to piękna, ale jednak wydmuszka, która nie działa, i od początku służyć miała tylko zdobyciu nagród za kreatywność.
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Czw Cze 28, 2018 9:50 am

Trzeba zatrudnić Wojtusia! pozdro morda!
Awatar użytkownika
Kaka

Kaka Czw Cze 28, 2018 12:46 pm

"Brand Manager " napisał(a): Czy ten, skądinąd bardzo dobry pomysł, wyszedł gdzieś poza branżę? Podobno zetknęło się z nim 80mln graczy. Czy cokolwiek do nich dotarło, jaki przekaz, co im powiedział o problemie Puszczy. Mam wrażenie że to piękna, ale jednak wydmuszka, która nie działa, i od początku służyć miała tylko zdobyciu nagród za kreatywność.

Najlepiej będzie jak po prostu zapoznasz się z całą kampanią, a nie tylko z case study :)
Awatar użytkownika
Brand Manager

Brand Manager Czw Cze 28, 2018 1:59 pm

Bardzo chętnie, gdzie znajdę?

Najlepiej będzie jak po prostu zapoznasz się z całą kampanią, a nie tylko z case study
Awatar użytkownika
Złote Effie

Re: Maciej Twardowski: Jak zdobyć 13 Lwów w Cannes?

Złote Effie Czw Kwi 18, 2019 10:25 pm

Złote Effie nie daje się za kreatywność a za efektywność.

"Brand Manager" napisał(a): Bardzo chętnie, gdzie znajdę?

Najlepiej będzie jak po prostu zapoznasz się z całą kampanią, a nie tylko z case study
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 9 gości