WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Sylwia

Jak zmienią e-commerce dyrektywy Omnibus oraz cyfrowa i towarowa?

Sylwia Śro Sty 11, 2023 3:32 pm

Media Expert dostosowało się do dyrektywy od razu. Każdy jeden produkt na ich stronie ma info o cenie sprzed 30 dni etc. Doceniam.
Awatar użytkownika
marek

Re: Jak zmienią e-commerce dyrektywy Omnibus oraz cyfrowa i towarowa?

marek Pią Sty 13, 2023 12:26 pm

"Sylwia" napisał(a): Media Expert dostosowało się do dyrektywy od razu. Każdy jeden produkt na ich stronie ma info o cenie sprzed 30 dni etc. Doceniam.
wlasnie kupując u nich dysona widzialem to i bylem w szoku ze od razu tak śmiało pokazują! szacun
Awatar użytkownika
Majoczos

Majoczos Pon Sty 16, 2023 5:44 pm

Bardzo dobrze że sklepy nie będą ukrywać swoich cen, Media expert już u siebie wprowadzili i wszystko jest jasno opisane
Awatar użytkownika
tosia

tosia Pią Sty 20, 2023 8:02 pm

No i fajnie. Właśnie też zwróciłam na to uwagę przy ostatnich zakupach na stronie media expert. Zaufanie wśród klientów wzrasta dzięki takim działaniom
Awatar użytkownika
Inga

Inga Nie Sty 22, 2023 4:12 pm

"Sylwia" napisał(a): Media Expert dostosowało się do dyrektywy od razu. Każdy jeden produkt na ich stronie ma info o cenie sprzed 30 dni etc. Doceniam.

Również to zauważyłam, moim zdaniem plus dla sklepu - tylko wzbudził bardziej moje zaufanie
Awatar użytkownika
mati

mati Pon Sty 23, 2023 2:51 pm

mają u mnie plusa!
Awatar użytkownika
kratos

kratos Pon Sty 30, 2023 1:07 am

Ja szczerze nie kupuję ze sklepów które dalej nie pokazały cen. Dobrze, że tak jak mówicie taki media expert przyjął przepisy tak jak być powinno
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości