WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Widz

Re: Joanna Racewicz wydała książkę o przemocy w związkach. I zapowiada powrót na antenę

Widz Śro Sty 25, 2023 1:50 pm

do kogo ona się upodabnia? kiedyś miała swój naturalny wygląd i robiła świetne felietony...
Awatar użytkownika
Cox

Re: Joanna Racewicz wydała książkę o przemocy w związkach. I zapowiada powrót na antenę

Cox Śro Sty 25, 2023 1:59 pm

"Pawel" napisał(a): JR to najbardziej skoncentrowana jest na przesadnym poprawianiu swojej urody.

Poprawiać znaczy na lepsze, a tutaj mamy do czynienia z zrobieniem z siebie zoombi.
Awatar użytkownika
a

a Śro Sty 25, 2023 2:11 pm

"Koko" napisał(a): Wraca na antenę, tylko po co? Ktoś za nią tęsknił? Z promptera umie czytać każdy.

będzie straszyć glonojadem....
Awatar użytkownika
Monika

Monika Śro Sty 25, 2023 4:11 pm

Wiem, że Pani Joanna jest teraz hejtowana, ale ja ją bardzo lubię od lat i uważam za piękną kobietę- mimo zmian w urodzie. Mam do niej słabość :)
Awatar użytkownika
lady diana

lady diana Śro Sty 25, 2023 4:59 pm

Pitu, pitu Joanna. Wszyscy wiedzą, że nic nie robisz, widzowie nie mogą patrzeć na Twoją przerobioną twarz, przez usta jak parówki seplenisz, a Twój powrót na antenę jest zablokowany przez wiadomo kogo. Teraz twoje życie to siedzenie na IG i przeglądanie się w lustrze co by tu jeszcze poprawić.
Awatar użytkownika
Maria Awaria

Maria Awaria Śro Sty 25, 2023 5:06 pm

Przemocą jest dla mnie oglądanie ludzi z taką ilościa ingerencji chirurgicznych w twarz. To boli mnie. A innym kobiete zacheca do autoagresji i podążania to samą drogą wytyczoną przez botoks, nici i inne wbijane regularnie igłą pod skórę dziadostwo....
Awatar użytkownika
Zgred

Zgred Śro Sty 25, 2023 6:51 pm

Praktycznie w tym samym czasie razem z Martą Kielczyk zaczynały w Panoramie. Są nawet w podobnym wieku. Pamiętam jak za dzieciaka czekałem codziennie na ten program informacyjny Dwójki z nadzieją, że pojawi się w nim Joanna Racewicz. Niemal za każdym razem miałem problem z utrzymaniem korzenia w ryzach w trakcie emisji gdy śliczna pani blond pojawiała się na ekranie. Po latach Marta Kielczyk wygląda tak samo dobrze, albo jeszcze lepiej. A Joasia...cóż, coś ewidentnie się nie udało.
Awatar użytkownika
weź udział

weź udział Śro Sty 25, 2023 10:00 pm

Uwaga!

Urządzamy konkurs na wymienienie choć jednej prawdziwej rzeczy w tworze Joanna Racewicz aka polska Donatella Versace. Uczestnikom konkursu podpowiem, że będzie to trudne zadanie- Joanna ma sztuczną szczękę, doczepy, wielokrotnie operowany nos, sztuczne soczewki, sztuczne poliki, napompowane usta, 5 kg botoksu, zrobione piersi i nawet nazwisko ma zmienione, bo nazywała się Białek. Ale może coś znajdziecie. Nagroda- wizyta w gabinecie medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej + darmowa konsultacja z Joanną.
Awatar użytkownika
Wszechświat

Wszechświat Śro Sty 25, 2023 10:16 pm

Katastrofa 100410, musiała coś wymusić. Szkoda że pisowskie coś. Pozdrawiam Panią Racewicz
Awatar użytkownika
polska baba

polska baba Śro Sty 25, 2023 10:49 pm

"Rain down down" napisał(a):
"A" napisał(a): Trzeba z czegoś żyć. Wymyślanie tematow, aby coś napisać. Oczywiście anonimowo.

Bez obrazy dla nikogo, ale JR dostała na pewno mnóstwo kasy z odszkodowania za 10.04... Myślę, że jest zabezpieczona do końca życia i emeryturę będzie miała bezpieczną.

Otóż źle myślisz, albo w ogóle nie myślisz. JR jest jedną z tych osób, które nie dostały milionowych odszkodowań, wznawianych wielokrotnie - jak np. martusia wiecznie dziewica, panie p.
Awatar użytkownika
billy

billy Śro Sty 25, 2023 10:57 pm

No dobrze, to teraz powiedzcie, dlaczego jej tak nie lubicie?
Awatar użytkownika
Pan

Pan Pią Lut 03, 2023 8:59 pm

"billy" napisał(a): No dobrze, to teraz powiedzcie, dlaczego jej tak nie lubicie?
No fajna jest :)
Awatar użytkownika
nie do wiary

nie do wiary Nie Maj 07, 2023 11:47 am

"weź udział" napisał(a): Uwaga!

Urządzamy konkurs na wymienienie choć jednej prawdziwej rzeczy w tworze Joanna Racewicz aka polska Donatella Versace. Uczestnikom konkursu podpowiem, że będzie to trudne zadanie- Joanna ma sztuczną szczękę, doczepy, wielokrotnie operowany nos, sztuczne soczewki, sztuczne poliki, napompowane usta, 5 kg botoksu, zrobione piersi i nawet nazwisko ma zmienione, bo nazywała się Białek. Ale może coś znajdziecie. Nagroda- wizyta w gabinecie medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej + darmowa konsultacja z Joanną.
Nazwisko Racewicz nie jest jej oryginalnym nazwiskiem?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości