WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
wiseman

Justyna Dżbik-Kluge odchodzi z Radia ZET. „Podjęłam tę decyzję sama”

wiseman Śro Gru 30, 2020 10:24 am

Zet się rozpada. Jeszcze 10 lat temu byli łeb-w-łeb z RMF FM, dziś koledzy z Krakowa mają dwukrotną przewagę. A wszystko dlatego, że Zet się upolityczniło. Gratuluję dyrektorowi-pomysłodawcy, który wpadł na pomysł upolitycznienia anteny z natury ogólnopolskiej. Efekt do przewidzenia - połowie społeczeństwa (niezależnie, czy prawica czy lewica) kontent się nie spodoba, jeżeli będzie miał kontekst polityczny.
Awatar użytkownika
Mr

Re: Justyna Dżbik-Kluge odchodzi z Radia ZET. „Podjęłam tę decyzję sama”

Mr Śro Gru 30, 2020 10:32 am

Bardzo szkoda. Uwielbiałem HaloZET. Jeden z lepszych głosów ZETki.
Awatar użytkownika
*****Zet

*****Zet Śro Gru 30, 2020 11:06 am

Sama odejszla??? Karzeli jej!!! Swołcie w tym popapranym radiu siedzo i tylko patrzo kogo tu by na zaś jesce wygonić!!! Dranie!
Awatar użytkownika
Remi

Remi Śro Gru 30, 2020 11:20 am

Najgorsza w ostatnim czasie jest muzyka w tej stacji. Jeszcze nigdy nie grali dzień w dzień i godzina w godzinę tych samych numerów. Przełączyłem się Na Meloradio. Nie da się słuchać też tych wejść przed chwilą, za chwilę i powtarzają po kilka razy kto śpiewa i co śpiewa. Rozumiem jakby zagrali coś nowego albo dawno nie granego ale powtarzają się jak zacięta płyta
Awatar użytkownika
Zofia

Zofia Śro Gru 30, 2020 12:22 pm

Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno.
Awatar użytkownika
janusz

janusz Śro Gru 30, 2020 1:14 pm

dobry transfer radia Hołowni :)
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Śro Gru 30, 2020 3:06 pm

Co?
Myślałem, że zostaje na dłużej, bo jutro jeszcze ma audycję mimo listy 30-lecia, to akurat fajne w Zetce urozmaicenie na koniec roku, o tej liście w formie top 300 przypadkiem się dziś dowiedziałem.
Wraca do Jedynki.
Awatar użytkownika
abc

abc Śro Gru 30, 2020 3:28 pm

Kiedyś miała fajne audycje w Czwórce ale...
Awatar użytkownika
Zet sluchacz

Zet sluchacz Śro Gru 30, 2020 6:42 pm

"wiseman" napisał(a): Zet się rozpada. Jeszcze 10 lat temu byli łeb-w-łeb z RMF FM, dziś koledzy z Krakowa mają dwukrotną przewagę. A wszystko dlatego, że Zet się upolityczniło. Gratuluję dyrektorowi-pomysłodawcy, który wpadł na pomysł upolitycznienia anteny z natury ogólnopolskiej. Efekt do przewidzenia - połowie społeczeństwa (niezależnie, czy prawica czy lewica) kontent się nie spodoba, jeżeli będzie miał kontekst polityczny.

jakieś przykłady upolitycznienia? Bo jakoś w radiu ktore emituje rąbanke muzyczną ciężko o upolitycznienie - że niby w serwisach 2 minutowych?
Awatar użytkownika
wiseman

wiseman Śro Gru 30, 2020 7:58 pm

"Zet sluchacz" napisał(a):
"wiseman" napisał(a): Zet się rozpada. Jeszcze 10 lat temu byli łeb-w-łeb z RMF FM, dziś koledzy z Krakowa mają dwukrotną przewagę. A wszystko dlatego, że Zet się upolityczniło. Gratuluję dyrektorowi-pomysłodawcy, który wpadł na pomysł upolitycznienia anteny z natury ogólnopolskiej. Efekt do przewidzenia - połowie społeczeństwa (niezależnie, czy prawica czy lewica) kontent się nie spodoba, jeżeli będzie miał kontekst polityczny.

jakieś przykłady upolitycznienia? Bo jakoś w radiu ktore emituje rąbanke muzyczną ciężko o upolitycznienie - że niby w serwisach 2 minutowych?
Tak, nawet wtedy. Dobry przykład.
Awatar użytkownika
Predator

Predator Czw Gru 31, 2020 10:25 am

Do użytkownika Zet słuchacz: Wspierane jest przez KO i Lewicę.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Sob Sty 02, 2021 3:39 pm

I przejdzie do eremefu. Ach co za zmiana!
Awatar użytkownika
aaa

aaa Śro Sty 06, 2021 2:07 am

dobra rasowa dziennikarka
Awatar użytkownika
Ciocia dobra rada

Ciocia dobra rada Pią Mar 24, 2023 9:27 am

Piszemy „odnośnie do”, a nie „odnośnie". Powinno być: „[...] planów odnośnie do dalszej zawodowej kariery”. Słowo „odnośnie” i jeszcze z błędem jest nadużywane i w tym zdaniu brzmi czereśniacko jakby analfabeta wtórny pisał. Lepiej użyć „co do”: planów co do dalszej kariery zawodowej :) Dziennikarze idźcie na polonistykę :) Lub zatrudnijcie korektora :)
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości