WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ja_2023

Już 425 tys. widzów „Zielony granicy”. W drugi weekend wynik lepszy niż w pierwszy

Ja_2023 Pon Paź 02, 2023 5:19 pm

Bez tej całej rządowej "promocji" ten film by miał max 100 tysięcy widzów, a tak skończą gdzieś na 800 tysiącach. Brawo!
Awatar użytkownika
hs

Re: Już 425 tys. widzów „Zielony granicy”. W drugi weekend wynik lepszy niż w pierwszy

hs Pon Paź 02, 2023 5:45 pm

Pisowska reklama we wszystkich kanałach publicznych mediów była warta setki tysięcy złotych.
Awatar użytkownika
maciu

Re: Już 425 tys. widzów „Zielony granicy”. W drugi weekend wynik lepszy niż w pierwszy

maciu Pon Paź 02, 2023 5:49 pm

Tymczasem "Raport Pileckiego", sztandarowe dzieło propagandy PiS, dogorywa poza pierwszą dziesiątką. Czwarty najdroższy film w historii IIIRP kosztował nas, podatników, około 38 milionów zł i zgromadził 100 tys. widzów. Ale najważniejsze, że swoi przytulili grubą kasę.
Awatar użytkownika
gg

gg Pon Paź 02, 2023 6:05 pm

obejrzą przekonani, bo film ma full polityczny podtekst. Za 2 tyg ci co dzis zachwalaja to "dzielo" beda narzekac ze Holland wypuscila tak polityczny strzal w stope opozycji;) Widzimy sie tu za za 2 tyg;)
Awatar użytkownika
Krasawica

Krasawica Pon Paź 02, 2023 6:42 pm

Pomógł bilet za 40% normalnej ceny (12 zł) w sobotę.
Awatar użytkownika
Szok

Szok Pon Paź 02, 2023 9:14 pm

"Ja_2023" napisał(a): Bez tej całej rządowej "promocji" ten film by miał max 100 tysięcy widzów, a tak skończą gdzieś na 800 tysiącach. Brawo!

Tam zaraz 800 tysięcy. 1 000 000 będzie widzów!
Awatar użytkownika
Ciekawski

Ciekawski Pon Paź 02, 2023 9:15 pm

Za tydzień będzie aktualizacja wyników oglądalności i za dwa tygodnie?

A ocena na filmwebie też będzie podana? ;)
Awatar użytkownika
Uuuuu

Uuuuu Pon Paź 02, 2023 9:16 pm

Średnia na filmwebie to 3,7!
Awatar użytkownika
Johnny

Johnny Pon Paź 02, 2023 9:32 pm

Nie oglądałem "Zielony granicy".
Awatar użytkownika
Stefanek

Stefanek Pon Paź 02, 2023 9:56 pm

Byłem, widziałem i wynudziłem się strasznie. Potwornie prymitywny intelektualnie, słabo filmowo, aktorsko przeciętny. To nie kino, to aż szeleści gazetową publicystyką. Taką prymitywną, łopatologiczną. Czasami słabe filmy są fajne, bo śmieszą. Ten nudzi, czyli jest jeszcze gorszy. Stracony czas.
Awatar użytkownika
P

P Pon Paź 02, 2023 11:30 pm

"Stefanek" napisał(a): Byłem, widziałem i wynudziłem się strasznie. Potwornie prymitywny intelektualnie, słabo filmowo, aktorsko przeciętny. To nie kino, to aż szeleści gazetową publicystyką. Taką prymitywną, łopatologiczną. Czasami słabe filmy są fajne, bo śmieszą. Ten nudzi, czyli jest jeszcze gorszy. Stracony czas.

Średnia na filmwebie to 3,7.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości