Forum Podziel się swoimi przemyśleniami. Wypowiedz się! Zaloguj się Zarejestruj się

Kamil Durczok: Racja była po stronie Kolendy-Zaleskiej

- Kasia prowadziła bardzo emocjonalną rozmowę, ale argumenty i racja były po jej stronie - mówi Kamil Durczok o wywiadzie Kolendy-Zaleskiej z Krzysztofem Rutkowskim. Szef “Faktów” TVN w rozmowie z Wirtualnemedia.pl zapowiada rewolucyjne zmiany w programie.

Przeczytaj cały artykuł »

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Robin, Moderator

Post rolly » Wto Lut 14, 2012 1:04 am

Świetny wywiad! Szacun Kamil. No to czekamy na nowe Fakty :)
rolly

Przeczytaj cały artykuł »

Re: Kamil Durczok: Racja była po stronie Kolendy-Zaleskiej

Post jj » Wto Lut 14, 2012 1:21 am

Durczok nie masz racji, ale nie ma co się dziwić, że nie jesteś obiektywny, to byłby strzał w kolano oczerniać koleżankę z tej samej stacji. Opinie internautów na forach świadczą o tym, że Kolęda-Zaleska się zbłaźniła! Dziennikarka z takim doświadczeniem powinna panować nad emocjami. Zachowała się jak zde..ciała id...ka! Bardzo słaba z niej dziennikarka...bardzo...Jak ją zobaczę w tvn24 to przełączę kanał!!
jj

Post galimatias » Wto Lut 14, 2012 1:22 am

Argumenty pani KKZ były na poziomie "pan jest obrzydliwy", "a mnie jest szkoda tej kobiety". Oskarżała go o to, że żeruje na cudzym nieszczęściu, a sam TVN24 żywi się jak hiena tą historią trzeci tydzień. Transmitują wszystko, co się da. Debatę, czy matka ma prawo iść na pogrzeb Magdy, wizytę męża w więzieniu, włażą tym ludziom wszędzie i puszczają na okrągło. Żałośni hipokryci. Rutkowski przynajmniej nie udaje świętego. Pani KKZ niebawem pewnie wróci do FpF, bo pasuje do tej stacji, a poza tym zapewniła programowi oglądalność. Teraz odwracają kota ogonem, że racja moralna była po jej stronie. Gó.no prawda. Była gospodarzem tego programu, a zachowała się jak sędzia i prokurator w jednym. I to nieudolny. Głu.ia przekupa, przez dwa wcześniejsze dni żerująca z kolei na śmierci WSz.
galimatias

Post edi » Wto Lut 14, 2012 1:31 am

Też jestem ciekawy tych zmian w Faktach...szkoda, że trzeba czekać aż do jesieni, ale znając TVN będzie to coś mega.
edi

Post maddna » Wto Lut 14, 2012 1:51 am

“Fakty” otrzymają też nową czołówkę, oprawę graficzną i muzyczną - konkurencja musi drżeć z nerwów, a ja jestem pewna, że tvn znów nas zaskoczy innowacyjnością i programem rodem z USA czy UK
maddna

Post bonsai.tvn » Wto Lut 14, 2012 2:29 am

Kogo obchodzi zdanie skompromitowanego Durczoka? Gościa, który znany jest głównie z up...dolonego stołu i swojego zachowania. A, przepraszam, jeszcze sprawy sądowe o twierdzenia, że nachlany prowadził program oraz insynuacje o nieheteryckich gestach Pana Kamila.
bonsai.tvn

Post edo » Wto Lut 14, 2012 7:25 am

Gdyby za każde kłamstwo jakie wychodzi z jego ust dostawałbym 1 złotówkę, ech... mógłbym kupić TVN i go zwolnić.
edo

Post Ja » Wto Lut 14, 2012 8:26 am

Durszlok!!! Weź ty lepiej i umyj ten upier....ny stół!
Ja

Post elodeon » Wto Lut 14, 2012 8:43 am

Ktoś kto nie wpuścił wiceministra spraw wewnętrznych Jerzego Stępnia (AWS), bo nie zyczył go sobie w studiu 'W Centrum uwagi" jego obecnosci Towarzysz Leszek Miller nuie powinien zabierac głosu w sprawach etyczno-moralnych. Tak mi sie wydaje... :-)
elodeon

Post m » Wto Lut 14, 2012 8:52 am

Panie Durczok, to pan nie ma racji. Zapraszanie do studia Rutkowskiego i Sokołowskiego to był wasz błąd, bo nobilitowaliście tego pseudo detektywa a pani Kolenda lekko popłynęła.
m

Post True » Wto Lut 14, 2012 9:04 am

Durczok, po tym jak serwujesz tę prapagandową papkę nie powinieneś zabierać głosu!
True

Post żal.pl » Wto Lut 14, 2012 9:04 am

Cały ten wywiad - zarówno obrona KKZ, która myśli już że zjadła dosłownie wszystkie rozumy, jak i opinie o Wiadomościach (z których wyszedł przecież!!!) są żenujące. Żal.pl
żal.pl

Post janka » Wto Lut 14, 2012 9:14 am

nie ma prawa być prokuratorem czy sędzią to ją dyskwalifikuje jako dziennikarza.
janka

Post 11XLQ » Wto Lut 14, 2012 9:16 am

Panie Durczok,kiedy skończy Pan............STUDIA?????
11XLQ

Post Yogi » Wto Lut 14, 2012 9:43 am

Brak etyki, cha..two, to rowniez Wasza domena, Panie Durczok i Kolendo Z. To panska dziennikarka zatelefonowala kiedys do mnie i pytala o to: "czy nie ma u was jakiegos fajnego trupa..."
Blaznicie sie wielokrotnie, poziom kloaki... Wasza popularnosc swiadczy o poziomie tego narodu. Pamietajmy, ze wiekszosc polskich miast to wies, ktora trafila tam po wojnie. Z szacunkiem do wsi, ale nie waszych widzow, ktorym wydaje sie, ze sa klasa srednia.
Yogi

Następna
Statystyki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: dresses2sojz2, Mogterrit oraz 3 gości

Ostatnie tematy na forum

Gorace dyskusje tygodnia

Gorace dyskusje miesiaca