WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Gie

Kanał History z odświeżoną identyfikacją wizualną

Gie Śro Mar 29, 2023 6:38 am

Skoro wprowadzają nową identyfikację to powinni zrobić otwarte okna by wszyscy mogli ją zobaczyć.
Awatar użytkownika
Oko

Re: Kanał History z odświeżoną identyfikacją wizualną

Oko Śro Mar 29, 2023 8:14 am

Ja myśle ze artykuł jest zbyt ogólny i do sprawy logo kanału który ogląda średnio 15 tys ludzi na 38 mln co stanowi 0,0003%, należy podejsc w bardziej analityczny sposob. Można zadać sobie więcej trudu i spróbować znaleźć odpowiedz na nurtujące nadawcę i jego liczny zespół w Polsce: jak to wpłynie na zwiększenie udziałów stacji, podniesienie świadomości istnienia tak ważnej dla operatorów kablowych marki?
Awatar użytkownika
dj Gerard

dj Gerard Śro Mar 29, 2023 9:55 am

Historia i Historia 2 HD powine być polsat box na wyżej na liście kanałów zrobić porządek na liście po co im kopie Kanałów tych samych nowe kanały miejsce udostępnic
Awatar użytkownika
Who cares anyway

Who cares anyway Śro Mar 29, 2023 10:33 am

Hm myślę, że dla kogoś kto myli dane na temat liczby widzów telewizji płatnej w Polsce z ogólną liczbą ludności, pod artykułem w serwisie branżowym, głębsze analizy są zbędne :)
Awatar użytkownika
Lala

Lala Śro Mar 29, 2023 10:35 am

Zmiana mało zaskakująca, ale nowe logo faktycznie jest świeże i pasuje do obecnych trendów.
Awatar użytkownika
Drzemor

Drzemor Śro Mar 29, 2023 7:54 pm

Ukryta prawda, dlaczego ja, ufo kosmici reptilianie. History 2 szczególnie odkleja się totalnie pod względem histori. To raczej stacje typu parahistoryczne.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości