WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gosc

Kanał sportowy kończy działalność. Jest dostępny w Canal+, Polsat Box, UPC i Vectrze

gosc Pią Cze 09, 2023 7:09 am

Tym tytułem to zrobiliście mnie nadzieje. Niestety po pierwszych słowach artykułu nadzieja prysła jak bańka mydlana.
Awatar użytkownika
walter

Re: Kanał sportowy kończy działalność. Jest dostępny w Canal+, Polsat Box, UPC i Vectrze

walter Pią Cze 09, 2023 7:53 am

niewielka strata
Awatar użytkownika
omd

Re: Kanał sportowy kończy działalność. Jest dostępny w Canal+, Polsat Box, UPC i Vectrze

omd Pią Cze 09, 2023 7:53 am

i bardo dobrze
Awatar użytkownika
ehh

ehh Pią Cze 09, 2023 8:34 am

A już się cieszyłem, że ten patokanał na Yt zamknęli.
Awatar użytkownika
Marek

Marek Pią Cze 09, 2023 9:27 am

Inflacja im przeszkadza a kanal zarejestrowany za granica. Nie badzcie smieszni. Utraciliscie prawa na rzecz euroaportu z grupy discovery i tyle. A nie jakies kocoboly wymyslacie
Awatar użytkownika
Sue Prone

Sue Prone Pią Cze 09, 2023 10:31 am

Grupka nadzianych pajaców, którzy fortuny i majątki zbili w PRL, miała pomysł, aby swoje hedonistyczne życie pokazywać szaraczkom. No i nie pykło. Niszowy kanał od ludzi i dla ludzi z kompleksami.
Awatar użytkownika
Córka piekarza

Córka piekarza Pią Cze 09, 2023 11:13 am

To teraz ekspert Soowa będzie się wypowiadał jako kto?
Awatar użytkownika
Były Leming

Były Leming Pią Cze 09, 2023 12:10 pm

Prawdziwym powodem usunięcia kanału jest średnia oglądalność na poziomie 5 osób, choć sam go czasami oglądałem.
Awatar użytkownika
luckyluke

luckyluke Pią Cze 09, 2023 12:20 pm

"Córka piekarza" napisał(a): To teraz ekspert Soowa będzie się wypowiadał jako kto?

bez zmian: jako były wiceprezes i były prezes, hehe....
Awatar użytkownika
Dedek

Dedek Pią Cze 09, 2023 5:23 pm

Taki kanał nie ma w Polsce racji bytu, ponieważ pod rządami jedynej słusznej partii ludzi nie stać na chleb a co dopiero na kije do golfa. No ale naród głosuje to niech cierpi.
Awatar użytkownika
xyf

xyf Pią Cze 09, 2023 5:32 pm

może amatorzy golfa gry . wielkiej straty niema ale pewnie w zamian NIC ! .
Awatar użytkownika
Hatfu na was

Hatfu na was Pią Cze 09, 2023 9:21 pm

Jaki bait :/
Awatar użytkownika
MAX

MAX Sob Cze 10, 2023 12:51 am

Uff a myślałem że Stanowski i ekipa zbankrutowali
Awatar użytkownika
Nora

Nora Nie Cze 11, 2023 9:28 am

Szkoda, kanał wyróżniający się na tle telewizyjnego chłamu w Polsce
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości