WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Janusz z Łomży

Katarzyna Dowbor nie ogląda Elżbiety Romanowskiej w programie "Nasz nowy dom". "To trochę moje dziecko"

Janusz z Łomży Sob Wrz 23, 2023 7:46 am

Nikt jej nie ogląda poza Edkiem :-D
Awatar użytkownika
Seba

Re: Katarzyna Dowbor nie ogląda Elżbiety Romanowskiej w programie "Nasz nowy dom". "To trochę moje dziecko"

Seba Sob Wrz 23, 2023 7:54 am

Urzekła mnie ta historia...
Artykuł się pokazał czyli szuka cały czas roboty.
Awatar użytkownika
Karola

Re: Katarzyna Dowbor nie ogląda Elżbiety Romanowskiej w programie "Nasz nowy dom". "To trochę moje dziecko"

Karola Sob Wrz 23, 2023 8:16 am

Romanowska też jej nie ogląda...
Awatar użytkownika
Nicko

Nicko Sob Wrz 23, 2023 8:30 am

Pani Dowbor zachłysneła się swoim przeświadczeniem o popularności. A zatem trzeba wiedzieć, że w badaniach focusowych tvp ona zawsze wypadała bardzo słabo. Podobnie jak Agata Młynarska. Ludzie jej po porstu nigdy specjalnie nie lubili. A wciskanie sztywnej "gwiazdy" w format, gdzie potrzeba czułej i empatycznej osoby to była zupełna porażka. Gdy musiała przytulić bohaterów programu widać był na jej twarzy niesmak. Była tylko przez wieloletnią znajomość z Niną.
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Sob Wrz 23, 2023 9:06 am

Po co nagłaśniacie frustrację tej pani?
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Sob Wrz 23, 2023 9:59 am

Kiedy ta ryza emerytka w końcu zniknie?
Awatar użytkownika
Dodo

Dodo Sob Wrz 23, 2023 10:14 am

Elżbieta Romanowska jest świetna, gratulacje. Wprowadziła dużo naturalności i potrafię rozmawiać - słuchać i spontanicznie naturalnie prowadzić rozmowy bo w przypadku Katarzyny Dowbor od lat panowała sztampa. Tzw. zapowiedzi do kamery. Przedstawienie rodziny chwila napięcia czy wyremontuje dom i przytulenie. ciągle to samo.
Awatar użytkownika
Dodo

Dodo Sob Wrz 23, 2023 10:19 am

Elżbieta Romanowska zaskoczyła jest świetna ciepła i naturalnie prowadzi rozmowy. W przypadku Katarzyny Dowbor już lata temu wkradła się w sztampa i rutyna, robiła tzw. zapowiedzi. Przedstawienie rodziny obejrzenie domu decyzja wyremontuje wam dom i uściski. Wiadomo było co będzie. U E. Romanowskiej jest inaczej, spontanicznie i ciekawie eozmawia wyraża swoje myśli, na co się czeka. Właśnie takiej świeżości potrzebował ten format.
Nie jestem absolutnie uprzedzona do K. Dowbor, ale zmiana jest na lepsze i nie powinna mieć nikomu za złe i obejrzeć swoją bardzo dobrą konkurentkę
Awatar użytkownika
Jan

Jan Sob Wrz 23, 2023 10:36 am

Pani Dowbor tak ma, że nie ogląda swoich dzieci. Maćka tez całymi latami nie oglądała 😂
Awatar użytkownika
Sebastian

Sebastian Sob Wrz 23, 2023 10:37 am

Uroki pracy w mediach, dzisiaj jesteś jutro ciebie nie ma. Zawsze trzeba robić backup tudzież hapać ile się da
Awatar użytkownika
danka

danka Sob Wrz 23, 2023 12:00 pm

Dowbor ty serio myślisz, że Romanowską obchodzi czy ty ją oglądasz czy nie?
Skoncz już ten żenujący cyrk, ktory odstawiasz od miesięcy, bo Cię Miszczak wywalił.
Nigdy nie miałaś klasy.
Awatar użytkownika
Andrzej M

Andrzej M Sob Wrz 23, 2023 12:03 pm

To przykład jak zniszczyć czyjąś prace. Zastąpić sympatyczną panią Kasię niepasującą do niczego otyłą osobą.
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Sob Wrz 23, 2023 1:27 pm

Ja też nie oglądam.
Awatar użytkownika
Greg

Greg Sob Wrz 23, 2023 8:51 pm

Nie oglądam obydwu pań. Jak można postawić chałupę w kilka dni. Parodia.
Awatar użytkownika
Ronson

Ronson Pon Wrz 25, 2023 11:42 am

Miszczak przyszedł do Polsatu na klęczkach przed wielkim Jarosławem.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości