WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Klient

Klienci Vectry i UPC z pakietem Total od Viaplay. Canal+ rozmawia o kształcie oferty

Klient Wto Sty 31, 2023 8:20 am

Skoro mam za darmo w pakiecie Viaplay na stałe i C+ się nie dogada z Viaplay, podniesie mi cenę to rozumiem że można taka umowę rozwiązać bez kar?
Awatar użytkownika
2PaC

Re: Klienci Vectry i UPC z pakietem Total od Viaplay. Canal+ rozmawia o kształcie oferty

2PaC Wto Sty 31, 2023 8:32 am

Czyli każdy jeden albo dopłaci do rachunku albo zerwie umowę bo jakoś nie widzę tego by operator doplacim wam że swoich lol
Awatar użytkownika
PIOTR-PIOTR

Re: Klienci Vectry i UPC z pakietem Total od Viaplay. Canal+ rozmawia o kształcie oferty

PIOTR-PIOTR Wto Sty 31, 2023 8:57 am

Mam ViaPlay w pakiecie w UPC. W wczoraj dostałem od VP taką wiadomość: "Sprostowanie: aktualizacja regulaminu Viaplay 1/3/2023
Dzień dobry,

25 stycznia br. wysłaliśmy do Ciebie wiadomość o zmianie regulaminu z możliwością rezygnacji.
Chcemy poinformować, że e-mail został wysłany omyłkowo. Oznacza to, że obowiązujący dotychczas regulamin obecnie nie ulega zmianie, a wiadomość jaką otrzymałeś/aś, nie powinna zostać wysłana.

Przepraszamy i raz jeszcze potwierdzamy, że warunki umowy pozostają niezmienione przez cały bieżący okres obowiązywania Twojej umowy".
Awatar użytkownika
Baster72

Baster72 Wto Sty 31, 2023 9:55 am

Przciesz to powino kosztowac nie wiecej 10 zl jakos 720 p nie ma 4k a podwyszka nie jest im wstyd
Awatar użytkownika
Były Leming

Były Leming Wto Sty 31, 2023 12:30 pm

"Baster72" napisał(a): Przciesz to powino kosztowac nie wiecej 10 zl jakos 720 p nie ma 4k a podwyszka nie jest im wstyd
i tyle kosztuje w UPC, ja właśnie tyle płacę w ramach umowy na 24 miesiące, i potwierdzam że Viaplay jest właśnie tyle warty.
Awatar użytkownika
Roman

Roman Wto Sty 31, 2023 1:07 pm

Bajkopisarzu nie wprowadzaj ludzi w błąd by mieć clikcbaity. Klienci Canal+ którzy zawierali umowy z pakietem Viaplay lub osobno go dokupowali mają dostęp do pełnego pakietu Viaplay Total. Po podwyżkach nic się nie zmieni w dostępnie do treści Viaplay. Wszystko zawarte w szczegółowych warunkach umowy.
Awatar użytkownika
Gg

Gg Wto Sty 31, 2023 1:21 pm

A Viaplay da się już obejrzeć cały mecz, np. derby Manchesteru? I może nawet bez kilkuminutowego opóźnienia? O hd nawet nie pytam.
Awatar użytkownika
Tylko Viaplay

Tylko Viaplay Wto Sty 31, 2023 1:54 pm

To już wolę wykupić bezpośrednio subskrypcję na Viaplay total oraz Polsat box go i mieć możliwość rezygnacji w każdym miesiącu, niż wiązać się z operatorem kablowym na min 6 max 2 lata umowami :⁠-⁠)
Awatar użytkownika
m.

m. Wto Sty 31, 2023 2:58 pm

Ciekawi mnie spadek aktywnych użytkowników wykupujących z miesiąca na miesiąc, jak już wjadą z tą podwyżką o 60% za tą samą żałosną jakość.
Awatar użytkownika
Młody dziad

Młody dziad Wto Sty 31, 2023 5:42 pm

Ale w artykule jest błąd - nie ma już promocji na Entry+ za 60 zł, teraz kosztuje 70.
Awatar użytkownika
Niedowiarek

Niedowiarek Czw Lut 02, 2023 12:14 pm

A co z klientami którzy mają pakiet największy czy z HBO i Canal plus i HBO czy dla nich `będzie oferta W tej samej cenie ? Viaplay.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości