WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mirek

Kolejna aktualizacja oprogramowania dekoderów Canal+. „Poprawki stabilności”

Mirek Czw Mar 30, 2023 11:55 am

„pikseloza”? Żadnej poprawy nie ma związku z pikselozą. Co to za bzdury? Poprawili wydajność dekodera ale pikseloza została.
Awatar użytkownika
Iras

Re: Kolejna aktualizacja oprogramowania dekoderów Canal+. „Poprawki stabilności”

Iras Czw Mar 30, 2023 11:59 am

"Mirek" napisał(a): „pikseloza”? Żadnej poprawy nie ma związku z pikselozą. Co to za bzdury? Poprawili wydajność dekodera ale pikseloza została.
Zgadza się
Awatar użytkownika
kola

Re: Aktualizacja oprogramowania dekoderów Canal+. „Poprawki stabilności”

kola Czw Mar 30, 2023 8:07 pm

Telewizor nie widzi dekodera multirum. Mam serdecznie dość kombinacji.
Awatar użytkownika
mike

mike Czw Mar 30, 2023 9:00 pm

Co wy gadacie? Ja mam nboxa turbo i może raz na pół roku się zresetuje bez powodu, a mam go z 10 lat. Ciągle ten sam.
Awatar użytkownika
Mark

Mark Czw Kwi 20, 2023 11:57 am

"mike" napisał(a): Co wy gadacie? Ja mam nboxa turbo i może raz na pół roku się zresetuje bez powodu, a mam go z 10 lat. Ciągle ten sam.

Zgadza się. Spór i krytyka dotyczy nowych dekoderów 4K, które zrywają połaczenia, EPG i system informacji działa źle po wprowadzonych zmianach. Kiedy próbowałem wymienić dekoder (płacę każdego miesiąca ponad 160 zeta za abonament), serwisant z punktu zwrócił uwagę, że wymiana na nowy nie rozwiąże problemu. Po prostu, należy wymienić oprogramowanie dla tego rodzaju dekoderów, ponieważ próby podejmowane przez Canal+ Polska, nie są wystarczająco korzystne dla odbiorców. Nie dość, że pozbyto się ważnych programów sportowych (liga angielska - szczątkowa i brak Formuły 1 i Bundesligi) dyskwalifikuje zaborczy stosunek C+ do abonentów. A teraz chcą więcej miesięcznie za korzystanie z dekoderów 4K i multirumu.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości