WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mao

Kolejny etap podwyżek w Grupie Vectra. Drożej od 1 listopada

Mao Pią Wrz 29, 2023 6:31 am

Największy szok przeżywają klienci dawnej Multimedii, która słynęła z internetu oraz TV za czapkę gruszek. Po przejęciu przez Vectre doznali szoku... ☠️
Awatar użytkownika
Zenada

Re: Kolejny etap podwyżek w Grupie Vectra. Drożej od 1 listopada

Zenada Pią Wrz 29, 2023 7:49 am

Teraz jest taka konjurencja ze moga mnue cmoknac w pytke
Awatar użytkownika
Drożyzna

Drożyzna Pią Wrz 29, 2023 8:22 am

Stracą klientów... i jeszcze jakąś karę od UOKiKu na koniec zarobią.
Awatar użytkownika
lolek

lolek Pią Wrz 29, 2023 9:06 am

"Wysoki poziom inflacji i wciąż rosnące koszty są największymi wyzwaniami dotykającymi obecnie każdą firmę w Polsce. Dlatego też stajemy wobec konieczności podjęcia trudnej decyzji o urealnieniu naszych opłat. Nie była ona łatwa, lecz pozwoli nam nadal zapewniać naszym klientom usługi na poziomie, jakiego od nas oczekują - przekonywał operator." ........ ciekawe kiedy banki wpadną na taki sam pomysł jak VECTRA, żeby w trakcie trwania umowy terminowej z klientem (kredyt o stałym oprocentowaniu) podnieść mu oprocentowanie kredytu. :)
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Pią Wrz 29, 2023 9:23 am

Czy przy deflacji będą obniżać ceny?
Awatar użytkownika
Wkrótce koniec umowy

Wkrótce koniec umowy Pią Wrz 29, 2023 10:18 am

Baj baj bez żalu
Awatar użytkownika
nxf

nxf Pią Wrz 29, 2023 11:26 am

widać że vectra nie wyciąga wniosków żadnych . Abonenci odejdą do POLSAT BOX a vectra zostanie klapa i kicha .konkurencja jest ogromna ale do prezesa vectry nie dociera że cenna do jakości misi być dopasowana a nie tylko podwyżka .
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Pią Wrz 29, 2023 11:48 am

Najwidoczniej UOKiK nałożył na nich zbyt mało mln kary... będzie więcej.
Awatar użytkownika
dan_

dan_ Pią Wrz 29, 2023 11:56 am

A po co mi większa prędkość internetu? Większość z nas używa internetu po wifi oraz posiada starszego typu urządzenia, które nie obsługują takich dużych prędkości.
Awatar użytkownika
Komdonowicz

Komdonowicz Pią Wrz 29, 2023 12:51 pm

Wszyscy podnoszą ceny, to i telewizje kablowe muszą, ludzie opamiętajcie się trochę, ciekawe że nie jesteście skorzy pójść i rzucić umowami firmom energetycznym, gazowym, wodociągom itd. które łupią nas regularnie...
Awatar użytkownika
Kalert

Kalert Pią Wrz 29, 2023 2:17 pm

Ponownie zgłosiłem do UOKIK,inflacja spada a oni sobie podnoszą opłaty niedługo podziękuję za ich usługi.
Awatar użytkownika
Adi

Adi Pią Wrz 29, 2023 4:20 pm

"Komdonowicz" napisał(a): Wszyscy podnoszą ceny, to i telewizje kablowe muszą, ludzie opamiętajcie się trochę, ciekawe że nie jesteście skorzy pójść i rzucić umowami firmom energetycznym, gazowym, wodociągom itd. które łupią nas regularnie...

Tylko w przypadku firm energetycznych, gazowych, wodociągowych nie masz takiej konkurencji, aby można przejść do innego usługodawcy.
Awatar użytkownika
Bolec

Bolec Pią Wrz 29, 2023 5:35 pm

"dan_" napisał(a): A po co mi większa prędkość internetu? Większość z nas używa internetu po wifi oraz posiada starszego typu urządzenia, które nie obsługują takich dużych prędkości.

Po to, żebyś więcej płacił. Większość dystawców zrezygnowała z wolniejszych, ale za to tańszych pakietów, dając ci szybko i drogo bez możliwości wyboru. Kilka razy poruszałem na forach ten temat, jednak momentalnie na mnie naskakiwano, trzymając stronę dystawców. Przecież masz szybko, więc co narzekasz? Nie chcę szybko i drogo. U mnie najtańszy pakiet 100Mb/s za 55zł. 30-ka za 25zł wystarczała mi z nawiązką. Nie ma i już nie będzie.
Awatar użytkownika
Greg

Greg Pią Wrz 29, 2023 5:55 pm

W maju aneks przedlużający umowę o kolejne 2 lata i cena wyższa o 5 zł, a od września o kolejne 10 zł. Złodzieje. Skarga do UOKIK jak ta lala.
Awatar użytkownika
sasdasd

sasdasd Pią Wrz 29, 2023 9:44 pm

W końcu się skończy to eldorado podwyżek bo ludzie kupią domowe anteny i zrezygnują z tej płatnej telewizji bo nic tam nie ma oprócz reklam.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 126 gości